Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Atcelts Parīzes - Rubē viendienas velobrauciens

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Atcelts Parīzes - Rubē viendienas velobrauciens
Foto: AFP/Scanpix

Francijas varasiestāžu ieteikumu dēļ sakarā ar pieaugušu pozitīvām Covid-19 analīzēm ir atcelts prestižais velobrauciens Parīze - Rubē, kas jau tika pārcelts no šī gada augusta uz 25. oktobri. Plānots, ka nākamgad sacensības notiks 11.aprīlī. Debiju šogad plānojis bija latviešu velobraucējs Toms Skujiņš.

Viens no prestižākajiem viendienas velobraucieniem Parīze - Rubē jau tika pārcelts šī gada aprīlī Covid-19 pandēmijas dēļ. Tika plānots, ka velobrauciens notiks šī gada 25. oktobrī.

Rudens nācis ar pieaugušām pozitīvām Covid-19 analīzēm, kas arī daudziem pārceltiem sporta pasākumiem licis vēlreiz mainīt sākotnējos plānus. Arī šī gada Parīzes - Rubē velobrauciens nenotiks, paziņojuši organizatori. Ceturtdien Francijas veselības ministrs Olivjē Verāns paziņoja, ka Lillē izsludināta ierobežojumi sakarā ar pieaugušiem pozitīviem Covid-19 gadījumiem. Tas licis mainīt plānus arī velobrauciena organizatoriem.

2019.gadā par sacensību uzvarētāju kļuva beļģis Filips Gilberts. 2021.gada velobrauciens Parīze - Rubē tiek plānots 11. aprīlī.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/cycling/5...

  -1 [+] [-]

, 2020-10-09 17:26, pirms 4 gadiem
žēl,labāk tūr de francu varēja atcelt,bet ne jau pašu interesantāko gonku

Kāpēc agrāk nerīkoja?