Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Skujiņš: "Katrs nākamais gads man ir labāks iepriekšējo"

Rolands Eliņš

Skujiņš: "Katrs nākamais gads man ir labāks iepriekšējo"
Toms Skujiņš. Foto: AP.Scanpix

Pēc uzvaras „Tre Valli Varesine” velobraucienā Toms Skujiņš riteņbraukšanas medijam "Cycling Pro Net" pauda prieku par izcīnīto panākumu un izteica pateicību komandai gan par kopumā paveikto šosezon, gan šodienas saņemto uzdevumu mēģināt doties atrāvienā, kas arī sekmīgi izdevās.

„Jā, šī ir mana diena,” pēc sacensībām intervijā piekrita smaidīgais Toms Skujiņš. „Taču ne tikai mana diena. Vienīgais iemesls, kādēļ es vispār piedalījos izrāvienā, bija tas, ka no komandas saņēmu norādi „Aiziet, Tom, mēģini!”, un to es arī darīju.”

„Sākumā mēs izrāvienā bijām trīs sportisti, tad daži citi tika mums klāt, tad daži atkal atkrita, un beigās mēs palikām septiņi. Un laimīgā kārtā man bija palikuši spēki, lai uzvarētu finiša sprintā,” sacīja Skujiņš.

Skujiņam tika vaicāts, vai viņš ir ļoti pārsteigts par to, kā izvērtās velobrauciens, un viņš atbildēja, ka jau iepriekš zinājis, ka centīsies braukt agresīvi un padarīt braucienu interesantāku visiem.

„Katrs gads man ir labs,” Skujiņš izteicās par intervētāja argumentu, ka šī ir viņa karjeras labākā sezona. „Katrs nākamais gads ir labāks par iepriekšējo. Arī iepriekšējā sezona man līdz šim bija labākā. Tā ka palēnām ejam uz augšu.”

Latviešu riteņbraucējs izteica pateicību savai komandai „Trek Segafredo”, norādot uz tās lomu savā labajā fiziskajā formā oktobra mēnesī: „Lai arī šosezon sacensībās pavadītas apmēram 80 dienas, šobrīd tāpat jūtos ļoti labi. Komanda ir ļoti labi parūpējusies par mani, neliekot braukt pārāk bieži, taču tajā pašā laikā dodot pietiekami lielu sacensību praksi, lai būtu gatavībā.”

Skujiņš atzina, ka emocijas par šo uzvaru bijušas patiešām lielas un nosauca šo panākumu par lielāko savā karjerā, kā arī norādīja, ka cer piedalīties arī rītdienas un parītdienas velobraucienos Itālijā, kas ir daļa no „Trittico Lombardo” sērijas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-10-09 21:11, pirms 6 gadiem
Subaars rakstīja: Virsrakstu var vismaz izlabot?
To rakstu par dāmu monobobsleju, tāpat, kļūdu ziņā nepārspēt.