Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Riteņbraucējs Smirnovs "Maskavas Piecu Apļu" 4. posmā astotais

Riteņbraucējs Smirnovs "Maskavas Piecu Apļu"  4. posmā astotais
Andris Smirnovs
Foto: Rietumu-Delfin

8.maijā Maskavā noritēja daudzdienu velo sacensību "Maskavas Pieci Apļi" ceturtais posms. Andris Smirnovs turpina uzrādīt labus rezultātus - piektajā posmā viņam astotā vieta.

Ceturtajā etapā pirmo vietu Krievijas daudzdienu velo sacensībās guva Konstantīns Jakimovs (Udmurtia-CSKA), finišējot ar laiku 3:40:57 un vidējo ātrumu 41.086 km/h, otrā vieta Krievijas Leonīdam Krasnovam (RusVelo), trešā vieta - Sergejam Nikolajevam (Samara Region).

Andris Smirnovs 151.3 km. (17 apļi x 8,9 km) garo distanci pieveica grupas finišā. Diemžēl 18 km pirms finiša viņa ritenim tika pārdurta riepa, taču, neskatoties uz to, Andrim ar komandas biedra Andra Vosekalna palīdzību izdevās panākt atrāviena grupu. Tiesa, arī Vosekalnu vēlāk piemeklēja identiska nelaime un viņš pārdūra riepu 3 km pirms finiša.

Pārējie Rietumu-Delfin komandas braucēji sacensībās ierindojās šādās vietās:
24. vieta - Dimitrijs Sorokins
50. vieta - Ivars Prokofjevs
74. vieta - Andris Vosekalns

Kopvērtējumā pēc četriem posmiem daudzdienu sacensību līderis ir Igors Boevs ("Itera-Katusha", Krievija), Ivans Stevics ("Salcano", Turcija) otrajā vietā, bet trešais ir Dirks Mullers ("TSP Nutrixxion Abus", Vācija). Savukārt "Rietumu-Delfin" komanda kopvērtējumā ieņem šādas vietas:
42.vieta - Andris Smirnovs
47. vieta - Dimtrijs Sorokins
76. vieta - Andris Vosekalns
78. vieta - Ivars Prokofjevs

Informāciju sagatavoja
Rita Birkenfelde, komanda "Rietumu-Delfin"


Edgars Langmanis
Foto: Nico Van Dartel

Lieldienās Zolderā kupls skaits latviešu aizvadīs UEC BMX Eiropas kausa posmus

No sestdienas līdz pirmdienai Beļģijas pilsētā Zolderā norisināsies UEC BMX Eiropas kausa trešā un ceturtā posma sacensības. Dažādās vecuma un meistarības grupās uz starta redzēsim arī kopumā 47 Latvijas pārstāvjus.
Vouts van Ārts. Foto: Jumbo-Visma arhīvs

Van Ārta dalība "Giro d'Italia" ir zem jautājuma zīmes

LETA--AP. Beļģijas riteņbraucēja Vouta van Ārta dalība daudzdienu velobraucienā "Giro d'Italia" ir zem jautājuma zīmes, ceturtdien paziņoja viņa pārstāvētā "Visma-Lease a Bike" komanda.
Foto: SCANPIX/AFP

Muižnieks: "Uzvarai smagajā "Cape Epic" vajag labu sagatavotību un veiksmi"

Oskars Muižnieks duetā ar Lauri Purniņu martā Dienvidāfrikā uzvarēja amatieru ieskaitē daudzdienu maratonā "Cape Epic", ko uzskata par nopietnāko izaicinājumu kalnu riteņbraukšanā (MTB). Muižnieks sarunā ar Latvijas Radio pastāstīja, ka smags pārbaudījums bija gan tehnikai, gan veselībai, tādēļ finiša sasniegšanā liela nozīme ir arī veiksmei.