Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Sākusies komandu pieteikšanās Latvijas amatieru riteņbraukšanas rangiem

Toms Markss
Toms Markss

Sākusies komandu pieteikšanās Latvijas amatieru riteņbraukšanas rangiem
LRF amatieru ranga logo

Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF) savā mājaslapā lrf.lv uzsākusi 2017. gada Latvijas šosejas un MTB amatieru rangu komandu reģistrāciju jaunajai sezonai. Komandu rangā iespējams pieteikt neierobežotu skaitu dalībniekus ar LRF
"Cycling for all" un "master" licencēm.

2017. gada sezonā Latvijas Riteņbraukšanas federācija turpina attīstīt amatieru riteņbraukšanas kustību Latvijā, izveidojot Latvijas šosejas un MTB amatieru rangus vīriešiem, kā arī sievietēm, kuri izņēmuši "cycling for all" (no 19 – 34 gadu vecumam) vai "master" (no 35 gadu vecuma) licences. Šosejas rangā iekļautas kopumā 25 dažādas sacensības, vai sacensību seriālu posmi. MTB individuālajā rangā 24 sacensības, vai sacensību seriālu posmi.

Sezonas ranga kopvērtējumā tiks vērtēti 75 procenti labākie gūtie punkti. Licences iespējams iegādāties, aizpildot pieteikuma anketu mājaslapā lrf.lv sadaļā licences. Šajā gadā Latvijas Riteņbraukšanas federācija arī organizēs Latvijas čempionātus šosejas (individuālajā un grupas braucienā), kā arī MTB riteņbraukšanā (MTB XCO krosā) "cycling for all" un "master" grupu sportistiem. Bez tam, abu minēto kategoriju licenču īpašniekiem, uzrādot licences, būs iespējams iegūt atlaides kopumā 26 dažādos Latvijas velo veikalos no 10 – 30 procentiem. Tāpat, Latvijas Riteņbraukšanas federācijas mājaslapā lrf.lv sadaļā licences iespēja iegūt apdrošināšana par izdevīgāku cenu. Par abiem bonusiem plašāk tiks informēt nākamajā nedēļā.

Ar mērķi veicināt amatieru komandu attīstīšanos un jaunu vienību veidošanos, Latvijas Riteņbraukšanas federācija 2017. gada sezonā organizēs arī šosejas un MTB amatieru komandu rangus. Komandas sastāvā var pieteikt neierobežotu skaitu dalībniekus ar aktīvām 2017. gada "cycling for all" vai "master" licencēm. Amatieru ranga nolikums paredz, ka katrās ranga sacensībās tiks vērtēti labākie četri dalībnieki no katras komandas. Katrai komandai, kas reģistrēsies šosejas un MTB amatieru rangiem, mājaslapā lrf.lv tiks izveidots atsevišķs komandas profils. Komandu reģistrācija iespējama ŠEIT:

Izmantotie resursi:
lrf.lv