Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Ceturtdien notiks Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidenta vēlēšanas

Toms Markss
Toms Markss

Ceturtdien notiks Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidenta vēlēšanas
Igo Japiņš
Foto: velo.lv

Ceturtdien, 10. novembrī, pulksten 13:00 Olimpiskajā sporta centrā, Rīgā, notiks Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) biedru kopsapulce – vēlēšanas. Kopsapulces laikā tiks ievēlēts LRF prezidents un padomes locekļi. Uz LRF prezidenta amatu kandidē Igo Japiņš un Lauris Špillers.

LRF biedru kopsapulce – vēlēšanas, atbilstoši biedrības statūtiem tiek rīkotas reizi četros gados. Kopsapulces laikā tiek veikts LRF biedru balsojums par biedrības prezidentu un padomes locekļiem.

Kopsapulces pirmajā daļā tiks veikti esošā LRF prezidenta Igo Japiņa, viceprezidentu Edgara Dupata, Olafa Lakuča un Normunda Noreiko, kā arī ģenerālsekretāres Daces Dimantes pārskati par LRF darbu laika posmā no 2013. – 2016. gadam. Turpinājumā sekos LRF prezidenta amatu kandidātu uzrunas, kā arī biedru vēlēšanas. Pēc prezidenta ievēlēšanas notiks arī padomes locekļu un revidentu vēlēšanas.

Uz LRF prezidenta amatu pretendē divi kandidāti – līdzšinējais LRF prezidents un „Igo Japiņa sporta aģentūras vadītājs Igo Japiņš, kā arī reklāmas un mārketinga aģentūras „Alpha Baltic” īpašnieks Lauris Špillers.
Ar abu kandidātu biogrāfijām un LRF attīstības programmām laika posmā no 2017. – 2020. gadam iepazīties var: šeit.

Izmantotie resursi:
lrf.lv

  +1 [+] [-]

, 2016-11-07 17:09, pirms 7 gadiem
Palasījos abu programmas.
No I.J. Prasījās tomēr ko nedaudz garāku.
Tā kā pats kā totālais amatieris ripinos pa sacensībām,tad man interesē kas notiks šajā federācijā.
Patika L.Š. doma par komandām arī tautas klasē.
Bet neviena ne otra programmā neieraudzīju to,ko ļoti vēlējos ieraudzīt-MTB ir divi ļoti specīgi un populāri seriāli,kā ari ir pāris mazāk populāri.Šosejā ir stipri švakāk.Kādēļ-nezinu.Jā ir veloapļi un vēl šis tas,bet to nevar salīdzināt ne ar SEB MTB,ne Vivus MTB.Kas traucē ko tādu izdarīt arī šosejā?Ir mums 3 lieli organizētāji (Alpha Baltic,KT Agency,IJSA) katrs ar savām labām sacensībām. Ideālā variantā viņu visu veidotajāssacensības varētu kaut LRF rēķināt punktus un taisīt kopvērtējumu(pēc tā paša principa,kā MTB).Kaut vai organizētāji paši savu sacensību ietvaros.
Ļoti,kas tāds,vismaz man,pietrūkst....