Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

MTB čempionātā latvieši pēdējā desmitā

Andrejs Siliņš

MTB čempionātā latvieši pēdējā desmitā
Lelde Ardava

Slovākijas pilsētā Dohnanijā notikušajā Eiropas MTB čempionātā riteņbraukšanā svētdien vīriešu konkurencē Latvijas pārstāvis Ervīns Smoļins ieņēma 63. vietu, bet starp dāmām Lelde Ardava finišēja 41. vietā.

Smoļins no uzvarētāja atpalika sešus apļus, finišējot 63. pozīcijā. Kopumā starp kungiem finišu sasniedza 66 sportisti. Dāmu konkurencē Lelde Ardava ieņēma 41. vietu, no uzvarētājas atpaliekot par trim apļiem. Finišu sasniedza 44 sportistes.

Izmantotie resursi:
Home - European mountain bike cross-country...

     [+] [-]

, 2011-08-07 18:30, pirms 13 gadiem
Eh, vajadzēja Ivandu sūtīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-07 22:02, pirms 13 gadiem
aspms1 rakstīja: nu jau, nu jau Ivanda jau vispār norakstāma- reku pat vietējos SEBos jau tulīt no 100-ieka būs ārā
Jā, sievietei jau būtu mierīgi jāiebrauc simtniekā Latvijas lielākajā mtb seriālā, kur piedalās visi elites sportisti. Varbūt padomā vai tu pats varētu aizbraukt līdz finišam sacensībās>
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-14 01:40, pirms 13 gadiem
Apskatiijos to sacensiibu lapu. Kautko mazliet nesapratu.

Peec rezultaatu saraksta var noprast, ka sievieteem bija jaabrauc 30km un trases legjendaa ir rakstiits, ka aplis ir 5km. Viirieshiem bija jaabrauc 40km pa to pashu apli. Taatad sievieteem 6 aplji, viirieshiem 8.

Sanaak muusu kungs ir paveicis tikai divus apljus un muusu daama ir paveikusi triis apljus (malace, paraadot dzhekam kur veezhi ziemo ).

Galvenais mans izbriins ir taads, ka tie ir 10km un 15km attieciigi un pirms slotas palaishanas vinjiem bija ap 2h lai kautko dariitu lietas labaa. Kas tur notika??? ne jau nu abi tik daudz krita... Divaas stundaas tos 10k var burtiski noiet! Kautkaadas tehniskas kjibeles, vai vienkaarshi kaajas nevilka? Otrais gan ir maz ticams, jo peec kartes un bildeem skatoties tur nekaa sarezhgjiita vai tehniska nav (viens iiss 10% kaapums priksh XC nav nekas dizhs).