Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Bogdanovičs izcīna 5. vietu kritērija braucienā „Sparkassen Giro”

Bogdanovičs izcīna 5. vietu kritērija braucienā „Sparkassen Giro”
Māris Bogdanovičs
Publicitātes foto

Svētdien, 3. augustā, Vācijas pilsētā Bohumā notika kritērija brauciens „Sparkassen Giro”, kurā labus rezultātus uzrādīja komandas "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" riteņbraucējs Māris Bogdanovičs, izcīnot 5. vietu.

Sacensību trase bija izvietota 1,6 km garos apļos un kopumā dalībniekiem bija jāpārvar 80 km. Sacensību gaita bija spraiga un neprognozējama. Ap padsmito apli aizgāja desmit cilvēku atrāviens, kuram sekoja Vācijas čempions, "Tour de France" posmu uzvarētājs, Andrē Graipels. Pēc atrāviena sekoja Bogdanovičs un Rodžers Klūge, kam turpmāko pāris apļu gaitā izdevās noķert priekšā braucošo grupu.

Atrāvienam, kopīgi sadarbojoties, izdevās veiksmīgi par apli noķert pārējos braucējus. 15-17 apļus pirms finiša izveidojās vēl viens trīs braucēju atrāviens, kuri atlikušajā distances daļā ieguva minūtes pārsvaru un sadalīja goda pjedestālu.

Sacensībās „Sparkassen Giro” uzvarēja Marsels Zībergs no pasaules tūres komandas „Lotto–Belisol”. Cīņā par 4. vietu bija grupas sprints, kurā uzvarēja Vācijas čempions Graipels no pasaules tūres komandas „Lotto–Belison”. Bogdanovičs viņam piekāpās, bet pārspēja citu pasaules tūres komandas braucēju Ridigeru Zēligu no komandas „Katusha”. Šī gada "Tour de France" divu posmu uzvarētājs Aleksandrs Kristofs no komandas „Katusha” ieņēma 14. vietu.

"Alpha Baltic/Unitymarathons.com" komanda par Bogdanoviča uzrādīto rezultātu ir ļoti priecīga un gandarīta, jo ne visās sacensībās ir iespēja plecu pie pleca cīnīties ar pasaules klases sprinteriem. Bogdanovičs ir realizējis sacensību plānu par visiem 100%, uzrādot ļoti labu rezultātu.

     [+] [-]

, 2014-08-04 12:37, pirms 10 gadiem
normāli,šodien Jūtā(ASV) sākas daudzdienu velotūre,tajā startēs Toms Skujiņš,dalībnieku vidū ir vairākas Pro tūres komandas ar tādiem vārdiem kā Tomass Dekers,Jens Voigts,Kriss Korners,Kadels Evanss,Ivans Basso,Vilko Keldermans.Tomam lieliska iespēja parādīt savu līmeni.