Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

''Vuelta a Espana'' 12. posmā Liepiņam 130. vieta, uzvar Kartijs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Vuelta a Espana'' 12. posmā Liepiņam 130. vieta, uzvar Kartijs
Foto: EPA/Scanpix

Šodien ''Vuelta a Espana'' tūres 12. posmā Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš izcīnīja 130. vietu, kamēr uzvarēja ''EF Pro Cycling'' braucējs Hjū Kartijs, aiz sevis atstājot krievu Aleksandru Vlasovu no ''Astana Pro Team'' un spāni Enriku Mass no ''Movistar''. Kopvērtējumā līderis ir kolumbietis Ričards Karapazs no ''Ineos Grenadiers'' komandas.

12 posmā riteņbraucējiem bija jāveic 109.4 gara distance un Emīlam Liepiņam no ''Trek-Segafredo'' vienības šis posms neizdevās tas labākais. Liepiņš ieņēma 130. vietu no 151 braucējiem, no uzvarētāja atpaliekot par nedaudz vairāk par 34 minūtēm.

Posmā triumfēja brits ''EF Pro Cycling'' komandas riteņbraucējs Hjū Kartijs, kurš par 16 sekundēm apsteidza ''Astana'' braucēju krievu Aleksandru Vlasovu. Pirmo sešinieku noslēdza ''Jumbo - Visma'' riteņbraucējs amerikānis Seps Kuss.

Kopvērtējuma līderis gan ir kolumbietis Ričards Karapazs no ''Ineos Grenadiers'', par desmit sekundēm apsteidzot slovēni Primožu Rogliču no ''Jumbo-Visma'' komandas. Pirmo trijnieku noslēdz Hjū Kartijs, kurš uzvarēja šajā posmā. Latvietis Emīls Liepiņš kopvērtējumā ieņem 111. vietu 151 braucēju vidū.

Izmantotie resursi:
https://www.lavuelta.es/en/rankings