Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Štrombergs par karoga nešanu: "Mirklis, ko atcerēšos mūžam"

Štrombergs par karoga nešanu: "Mirklis, ko atcerēšos mūžam"
Māris Štrombergs ar Latvijas karogu Marakanas stadionā
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas karognesējs Rio olimpisko spēļu atklāšanā Māris Štrombergs, kuram vakar bija karjerā pirmā un vienlaikus pēdējā iespēja piedalīties šajā katram sportistam tik nozīmīgajā pasākumā, atzīst, ka šo emocionālo brīdi neaizmirsīs nekad.

"Atklāšanas ceremonija bija patiešām emocijām bagāta. Sākumā varbūt liela gaidīšana, taču, kad nonāc tuvu stadionam, Tev iedod karogu un zaļo gaismu iet ārā... Un vēl visa komanda aiz muguras – tas bija tiešām foršs, emocionāls brīdis. Kaut kas, ko varēšu mūžam atcerēties," neslēpj divkārtējais olimpiskais čempions no Valmieras. "Arī pēc karoga nešanas, tā kopības sajūta gan ar sportistiem, gan skatītājiem – tas bija neaizmirstams mirklis. Katram sportistam, olimpietim – ja ir tāda iespēja, vienreiz dzīvē atklāšanas ceremonijā vajadzētu piedalīties."

Māris arī īpaši uzslavēja Latvijas olimpiskās komandas tērpus. "Tiešām glīti, un, domāju, izcēlās arī uz pārējo fona. Mūsu meitenes smukajos, baltajos tērpos – pēc tam sportistu zonā ar viņām nofotografēties nāca burtiski visi!" Jāpiekrīt Mārim – tas bija redzams pat no mediju vietām stadiona augšējās rindās – Madara Palameika, Laura Ikauniece-Admidiņa, Sinta Ozoliņa un Gunta Latiševa-Čudare bija kvartets, kas fotomirkļos tika iemūžināts teju bez apstājas. "Viņas tajā zonā bija ļoti populāras! Diezgan noslogotas... Pozitīvi!" par komandas biedrenēm smaida Štrombergs.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-06 19:08, pirms 8 gadiem
Kāds nezin kur var video redzēt ar mūsējo iznācienu?

  +2 [+] [-]

, 2016-08-06 19:39, pirms 8 gadiem
Mārim novēlu Rio piedzīvot vēl vienu spožu brīdi, ko atcerēties mūžam