Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

"Nike Riga Run" būs iespējams startēt arī bez laika kontroles

Andrejs Siliņš

"Nike Riga Run" būs iespējams startēt arī bez laika kontroles
Nike Riga Run

Līdz Baltijā lielākajam sporta labdarības pasākumam "Nike Riga Run" atlicis mazāk kā mēnesis - tas ir pietiekami, lai kādai no 4 sacensību disciplīnām sagatavoties paspētu arī iesācēji. Šogad "Nike Riga Run" organizatori piedāvā dalībniekiem startēt sacensībās arī bez laika kontroles.

Lai ikviens "Nike Riga Run" labdarības idejas piekritējs varētu komfortabli startēt pasākumā un mazāk pārliecinātiem dalībniekeim piedalīšanās prieku neaizēnotu domas par sportiskiem rezultātiem, organizatori šogad piedāvā jaunumu - startēt arī bez laika kontroles.

Sandijs Pinkulis, SIA „Sportland” Pārdošanas un mārketinga vadītājs: „Šis ir viens no veidiem kā iedrošināt ikvienu – pat ja dalībnieks nejūtas pārliecināts par savām spējām, augstāk par uzstādīto sportisko rezultātu tiks novērtēta dalība pasākumā, lai kopīgiem spēkiem sasniegtu mūsu mērķi – arvien vairāk cilvēku pievēršot aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus palīdzot fonda Ziedot.lv projektam Mazajām sirsniņām”

Ja dalībnieks nolēmis piedalīties sacensībās bez laika kontroles, tas nozīmē, ka tā laiks netiks ne mērīts, ne arī publicēts rezultātu tabulā. Iespēja startēt bez laika kontroles tiks piedāvāta visās 4 Nike Riga Run 10 km disciplīnās: skriešanā, nūjošanā, skrituļslidošanā un rollerslēpošanā. Reģistrēties disciplīnām bez laika kontroles var arī visos Nike un Sportland veikalos, kā arī Jaunumi

"Nike Riga Run" organizatori atgādina, ka ikviens sporta entuziasts tiek gaidīts bezmaksas sagatavošanās treniņos profesionālu treneru vadībā. Treniņi pirmdienās (skriešanā) plkst.18:30 notiek Uzvaras parkā, otrdienās un ceturtdienās (skriešanā, nūjošanā, iešanā, rollerslēpošanā un skrituļslidošanā) plkst. 19.00 Mežaparkā. Ikvienam nūjošanas interesentam Mežparkā ir iespēja iznomāt nūjošanas nūjas un bez maksas izmēģināt dažādus Nike skriešanas testa apavus. Nodarbību laikā Mežparkā darbojas arī bērnu laukums, kur auklītes gādībā iespējams atstāt bērnus, lai vecāki varētu pilnvērtīgi nodoties sportam.

Informāciju sagatavoja
Līga Brakovska
Korporatīvā komunikāciju aģentūra "2C"