Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

Komandu stafetes skrējienam “Nike Riga Run” piesaka “Sieviešu skrējiena vēstneses”

Lai kopīgiem spēkiem sasniegtu izvirzīto mērķi – palīdzēt projektā “Mazajām sirsniņām” pieteiktajiem bērniem, komandu stafetes skrējienam “Nike Riga Run” ir izveidojušas “Sieviešu skrējiena vēstneses” - Kristīne Virsnīte, Gundega Bičevska, Anita Kažemāka un Indra Muceniece.

Iespēja startēt komandas stafetē „Nike Riga Run” ir lielisks veids, kā saliedēt komandu – gan draugu un ģimenes, gan uzņēmuma kolēģu starpā. Sports kā vienojošs elements veicina vienam otra atbalstīšanu un kopīga mērķa – finiša – sasniegšanu. Papildus tam, skrējiens „Nike Riga Run” komandu stafetē kalpo cēlam mērķim – palīdzēt bērniem ar veselības problēmām. Arī daļa no Sieviešu skrējiena vēstnesēm, apliecinot labo gribu un vienojošo spēku, apvienojušās komandā, lai startētu “Nike Riga Run” 4 x 2,5 km komandu stafetes skrējienā. “Sieviešu skrējiena” komandā 18. augustā uz starta stāsies: TV raidījuma „Māmiņu klubs” vadītāja Kristīne Virsnīte, vieglatlēte Anita Kažemāka un sporta entuziaste Indra Muceniece. Komandas sastāvu papildinās “Nike Riga Run” trenere, viena no šobrīd Latvijas labākajām vieglatlētēm – barjerskrējēja Inese Nagle. Savukārt, žurnāla „Shape” galvenā redaktore Gundega Bičevska, kas arī bija viena no “Sieviešu skrējiena vēstnesēm”, metusi sev izaicinājumu 10 km “Nike Riga Run” skriešanas disciplīnai.
“Sieviešu skrējiena” vēstnese Kristīne Virsnīte, komentējot iespēju piedalīties “Nike Riga Run” komandu stafetes skrējienā, uzsver, ka, veicot kopīgi kādu darbu, ir iespējams sasniegt daudz lielāku mērķi: „Veidojot raidījumu „Māmiņu klubs”, bieži tiekos ar dažādām ģimenēm, tostarp ar tādām, kuru bērniem nepieciešama ārstnieciska palīdzība. Diemžēl nereti šādās ģimenēs vecāki kautrējas lūgt palīdzību citiem, tāpēc mūsu labais darbs jau vien ir tas, ka uzrunājam sabiedrību šo ģimeņu vietā. Pati esmu māmiņa un zinu, cik katram vecākam ir svarīga sava bērna veselība. Iespējams, piedaloties “Nike Riga Run”, mēs varam glābt kāda bērna dzīvību.”
Kopīgo komandas garu “Nike Riga Run” aicināti izbaudīt gan pieaugušie, piesakoties četru cilvēku komandas skrējienam, gan arī skolēni, piedaloties Skolu stafetes skrējienā. Katram komandas dalībniekam būs jāveic 2,5 km skrējiens, un visa dalības maksa pasākumā tiks ziedota projektam „Mazajām sirsniņām”, ar kura starpniecību tiek sniegta palīdzība bērniem ar kustību un sirdsdarbības traucējumiem.