Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

Nike Riga Run veselīga uztura treniņš

Jau šo ceturtdien, 8.augustā, 19.00 "Nike Riga Run" organizatori sadarbībā ar Rimi veselīgas ēšanas kustību Mežparkā rīkos šīs sezonas gardāko treniņu, kurā dalībnieki tiks iepazīstināti ar veselīga dzīvesveida un uztura pamatprincipiem. Uz šo treniņu visi aicināti ierasties Rimi korporatīvajā krāsā - sarkanā.

8.augusts kā „Aikāgaršo” treniņa datums nav izvēlēts nejauši – kad līdz "Nike Riga Run" būs atlikušas tieši 10 dienas – šajā periodā līdz sacensībām veselīgs, sabalansēts uzturs ir jo īpaši svarīgs. Pēc kopīgas iesildīšanās treniņā, ikviens dalībnieks būs aicināts pats sakult un pagatavot īpašu, pēc „Aikāgaršo” šefpavāra Normunda Baranovska receptes izstrādāto, īpašo veselīgo spēka kokteili ar velo blenderi, kā arī visi tiks cienāti ar sportistu uzturam vērtīgo pastu un dārzeņiem. Ikvienam interesentam būs iespēja uzdot sev interesējušos jautājumus šefpavāram, kas saistās ar ēdienkartes dažādošanu, pilnveidošanu un daudzām citām tēmām Savukārt paši mazākie sportisti varēs pārbaudīt spēkus uztura piramīdas salikšanā no īstiem produktiem, papildinot savas zināšanas sabalansēta uztura pamatprincipos.
Veselīgs un aktīvs dzīvesveids ir ne tikai „Aikāgaršo” šefpavāra sirdslieta, bet arī viens no Rimi darbības pamatprincipiem: „Ikvienam, kurš gatavojas kādai no "Nike Riga Run" distancēm, ēdienkartē vēlams iekļaut ogļhidrātiem bagātus, veselīgus produktus, kas dos spēku un enerģiju. Ticu, ka, apvienojot sportiskās aktivitātes ar vēlmi palīdzēt citiem, visi kopā mēs noteikti paveiksim lielas lietas! Uz tikšanos "Nike Riga Run!"” aicina Normunds Baranovskis.
Arī šogad kopā ar „Aikāgaršo” šefpavāru Normundu Baranovski "Nike Riga Run" draugi un atbalstītāji gatavoja veselīgas maltītes, ar kuru video receptēm ikviens var iepazīties "Nike Riga Run" mājas lapā. Receptes kalpo kā iedvesmas avots papildināt savu ikdienas ēdienkarti ar jauniem, daudzveidīgiem un veselīgiem ēdieniem, kas sniedz enerģiju un spēku, kas tik ļoti ir nepieciešama sportisko aktivitāšu mīļotājiem.
Šajā gadā „Aikāgaršo” būs jau trešais tematiskais treniņš, kas tiek rīkots "Nike Riga Run" bezmaksas treniņu ietvaros. 18.jūlijā Mežparkā tika aizvadīts Swedbank Oranžais treniņš, kurā ikviens apmeklētājs varēja ziedot mazlietotu sporta apģērbu un ekipējumu. Savukārt, 1.augustā, atceroties aizgājušo laiku labākās sporta modes tradīcijas, norisinājās Nike Riga Run Retro treniņš, pulcējot ievērojamu dalībnieku skaitu, kas uz treniņu bija saposušies, ievērojot retro modes tendences.