Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Lielākajā amatieru turnīrā "Riga Cup 2016" triumfē "Marels Būve"

Lielākajā amatieru turnīrā "Riga Cup 2016" triumfē "Marels Būve"
Publicitātes foto

Ar “Live Riga” atbalstu aizvadīts kārtējais starptautiskais hokeja turnīrs amatieriem “Riga Cup 2016” un par uzvarētājiem kļuvuši mājinieki “Marels Būve”.

Turnīrā piedalījās 20 komandas, kuras tika sarindotas četrās grupās pa piecām komandām katrā. Pēc apakšgrupu turnīra katras grupas uzvarētāji izveidoja jaunu grupu, lai cīnītos par medaļām. Tikmēr 2. vietu īpašnieki izveidoja grupu, kurā spēlēja 2. vietā palikušās komandas un līdzīgi tika izveidotas grupas ar 3., 4. un 5. vietu komandām.

Starp hokejistiem bija atrodami vairāki labi zināmi uzvārdi, kā, piemēram, Latvijas izlases aizsargi Ralfs Freibergs un Maksims Širokovs, kuri nolēma pēc pasaules čempionāta nedaudz citādākā stilā uzspēlēt hokeju. Tāpat turnīrā piedalījās arī vairāki hokejisti, kuri ikdienā spēlē ārzemju klubos, kā arī Latvijas čempionātā.

Finālā “Marels Būve” tikās ar Zviedrijas komandu AIK un izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 6:1. Pēc pirmajām 20 minūtēm latvieši bija vadībā ar 2:0 (Aleksandrs Galkins, Rolands Kravčenko), otrajā periodā pateicoties Rolanda Vīgnera, Vitālija Hvorostiņina un Aigara Ciprusa vārtiem mājinieki jau panāca 5:0. Trešajā trešdaļā vispirms Hvorostiņins guva sestos vārtus, bet nedaudz vēlāk Jūakims Milkvists guva vienīgos vārtus AIK rindās.

Tikmēr bronzas medaļas turnīrā izcīnīja Krievijas komanda “Bauer 1X”, kura ar 3:0 pārspēja Šveices vienību HC "Chiasso". Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Raivis Brencāns no “Marels Būve”, kurš sešās spēlēs guva 11 vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles. Otrais aiz viņa palika komandas biedrs Vitālijs Hvorostiņins (7+10), bet trešais vēl viens “Marels Būve” uzbrucējs Aigars Cipruss (4+11).


2017. gada Rīgas čempioni "Tenax"
Foto: Romualds Vambuts

"Tenax" pēc gada pārtraukuma triumfē Rīgas čempionātā

Šodien par Rīgas 2017.gada čempioniem handbolā kļuva Dobeles "Tenax", kas finālspēlē ar 35:32 apspēlēja pērnās gada uzvarētājus "Celtnieks Rīga". Bronzas medaļas izcīnīja "Ogre/Miandum".
Foto: Sandra Škutāne
2

Rīgas atklāto čempionātu atklās čempionu "Celtnieks" duelis pret "Jūrmalas Sportu"

Šodien Latvijas Handbola federācijas telpās notika Rīgas atklātā čempionāta apakšgrupu izloze. Tāpat izziņots spēļu kalendārs - čempionāts sāksies 30. augustā ar pašreizējo Rīgas čempionu "Celtnieks Rīga" dueli pret "Jūrmalas Sportu" Kauguros.
"Celtnieks" un "Tenax" handbolisti
Foto: Sandra Škutāne

Rīgas atklātajā čempionātā handbolā startēs sešas komandas

Šodien noslēdzas pieteikšanās Rīgas atklātajam čempionātam, kas norisināsies no 28. augusta līdz 9. septembrim ar finālspēlēm O. Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolā.