Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Interesenti aicināti pieteikties dalībai konferencei "Sports Rīgā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Interesenti aicināti pieteikties dalībai konferencei "Sports Rīgā"
Publicitātes foto

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments aicina sporta sabiedrību un iedzīvotājus, kuri vēlas iesaistīties sporta attīstības plānošanā galvaspilsētā, pieteikties dalībai Rīgas porta konferencē "Sports Rīgā", kas notiks trešdien, 30. oktobrī, Bērnu un jauniešu centrā „Laimīte” (Sarkandaugavas iela 24) pie reģionālā sporta centra „Sarkandaugava”.

Konferences laikā no plkst. 10.00 līdz 12.00 notiks diskusijas četrās darba grupās:

1. Sporta izglītības pieejamība un sporta meistarības pilnveides iespējas (I.Zunda);
2. Skolēnu fizisko spēju dinamikas novērtēšanas pilotprojekts „Sports. Prieks. Kustība” (I.Ļubinska);
3. Nevalstisko sporta organizāciju un pašvaldības sadarbības formas (R.Bergmanis);
4. Prioritāri atbalstāmo sporta veidu identificēšanas kritēriji Rīgā (U.Joksts).

Darba grupās tapušie rezultāti tiks iekļauti Rīgas sporta attīstības rīcības programmā.

Turpinājumā konferences dalībniekus uzrunās arī Rīgas domes vadība, Izglītības un zinātnes ministrija, Latvijas Olimpiskās vienības, kā arī Rīgas pašvaldības institūciju pārstāvji. Uzstāsies arī Latvijas sporta pirmā lēdija Ulrika Auniņa-Naumova, Latvijas Olimpiskās vienības valdes priekšsēdētājs Einārs Fogelis un citi.

Lai plānotu un organizētu darba grupu darbību, lūgums pieteikties dalībai konferencē līdz 28. oktobrim, norādot darba grupu, kurā vēlas darboties, vārdu, uzvārdu, kontaktinformāciju, kā arī organizāciju, kuru pārstāv, un nosūtot to pa e-pastu: gunta.paegle@riga.lv.

Pieteikties dalībai konferences darba grupās varēs arī konferences dienā no plkst. 9.15 līdz 10.00.

Sporta konference ir viens no Rīgas Sporta gada pasākumiem, un to organizē, lai izvērtētu padarīto - iepriekšējā sporta konferencē tapušās rezolūcijas īstenošanos, kā arī, lai sagatavotu priekšlikumus Rīgas sporta attīstības rīcības plānam, uzklausot sporta dzīvē iesaistīto pārstāvju viedokļus un ierosinājumus.

izmantotie resursi:
sports.riga.lv