Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

20.jūlijā nūjošanas seriāla "Nūjosim Rīgas parkos" 3.posms

Šogad nūjošanas entuziastiem tiek piedāvāta vēl nebijusi iespēja piedalīties regulārās nūjošanas sacensībās – nūjošanas seriālā „Nūjosim Rīgas parkos”, un 20.jūlijā Viesturdārzā notiks šī seriāla 3.posms.

Sacensības organizē Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Latvijas Tautas sporta asociāciju.

Pasākuma mērķis ir popularizēt nūjošanu kā vienu no efektīvākajiem veselību veicinošiem sporta veidiem iedzīvotāju vidū, kā arī iesaistīt sporta aktivitātēs visu vecumu iedzīvotājus gan veselības nostiprināšanai un uzlabošanai, gan ģimeņu brīva laika aktīvai pavadīšanai.

Nūjošanas sacensību seriāls notiek divās distancēs (3000 m un 6000 m), vērtēšana notiks sievietēm un vīriešiem sekojošās grupās: līdz 40.g.v., no 40.g.v.-60.g.v., pēc 60.g.v.

Sacensībās var piedalīties visi, kuri uzskata, ka viņu fiziskā sagatavotība atbilst līmenim, lai startētu šādās sacensībās. Vērtēšana trasē notiek atbilstoši vispārējiem Nūjošanas ātrumpārgājienu (sacensību) noteikumiem.

Pasākuma ietvaros notiek ne vien sacensības pieredzējušiem nūjotājiem, bet arī bezmaksas apmācība interesentiem, kuru vada sertificēts nūjošanas instruktors. Uz apmācību nodarbības laiku ir iespējams bez maksas iznomāt nūjas.

Pasākuma programma:

- reģistrācija no plkst.11.00
- starts plkst. 12.00
- apmācības plkst.12.30

Iepazīšanās ar sacensību nolikumu interneta vietnē Nūjošanas seriāls Rīgas parkos | LTSA

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Tautas sporta asociācija


2017. gada Rīgas čempioni "Tenax"
Foto: Romualds Vambuts

"Tenax" pēc gada pārtraukuma triumfē Rīgas čempionātā

Šodien par Rīgas 2017.gada čempioniem handbolā kļuva Dobeles "Tenax", kas finālspēlē ar 35:32 apspēlēja pērnās gada uzvarētājus "Celtnieks Rīga". Bronzas medaļas izcīnīja "Ogre/Miandum".
Foto: Sandra Škutāne
2

Rīgas atklāto čempionātu atklās čempionu "Celtnieks" duelis pret "Jūrmalas Sportu"

Šodien Latvijas Handbola federācijas telpās notika Rīgas atklātā čempionāta apakšgrupu izloze. Tāpat izziņots spēļu kalendārs - čempionāts sāksies 30. augustā ar pašreizējo Rīgas čempionu "Celtnieks Rīga" dueli pret "Jūrmalas Sportu" Kauguros.
"Celtnieks" un "Tenax" handbolisti
Foto: Sandra Škutāne

Rīgas atklātajā čempionātā handbolā startēs sešas komandas

Šodien noslēdzas pieteikšanās Rīgas atklātajam čempionātam, kas norisināsies no 28. augusta līdz 9. septembrim ar finālspēlēm O. Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolā.