Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

Hokeja atbalstītājiem Liepājā pievienojas "Čili Pica"

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis

HK “Liepāja” ir uzsākusi sadarbību ar “Čili Pica”. No tās ieguvēji būs visi līdzjutēji, jo, sākot ar nākošo spēli, kas Liepājas ledus hallē būs jau 29. novembrī, darbojas akcija “Čili Pica” Draugu kartes īpašniekiem – “Pērc vienu biļeti, otru saņem par brīvu!”

“Čili Pica” mārketinga specialiste Dita Vasiļjeva par sadarbības izvēli ar jauno hokeja klubu Liepājā stāsta: “Mēs esam priecīgi, ka varam sadarboties ar hokeja klubu “Liepāja”, jo mums ir būtiski, lai jaunizveidotajai hokeja komandai ir daudz atbalstītāju. Gan hokeja kluba, gan Čili Pica mērķauditorija ir līdzvērtīga. Šoreiz piedāvājam saviem lojālajiem viesiem apmeklēt Liepājas komandas mājas spēles daudz izdevīgāk, atbalstot savus favorītus, piedzīvojot komandas veiksmes un palīdzot kopā pārdzīvot neveiksmes. Čili Pica atbalsta sportiskās aktivitātes, popularizējot tās savos restorānos. Mēs esam par uzvarām, līdzjutēju piepildītām spēlēm un atraktīviem faniem.”

Kluba valdes priekšsēdētājs Kārlis Dreņģers atzinīgi izsakās par kopējo sadarbību: “HK “Liepāja” ir jaunizveidota komanda un aizvada savu pirmo sezonu, tāpēc ir ļoti svarīgs sadarbības partneru atbalsts, jo tikai kopā mēs varam veidot stabilas un interesantas lietas. Komandas starts Latvijas čempionātā, kurā komanda stabili turas līderos, liecina, ka esam uz pareizā ceļa kā treniņu procesā, tā veidojot ārējo komunikāciju.”

Kārtējā HK “Liepāja” spēle jau sestdien, 29. novembrī pulksten 17.00 Liepājas Ledus hallē pret HS “Rīga/ Prizma”, kura šobrīd turnīra tabulā ieņem 5.

Simona Laiveniece
HK "Liepāja" preses sekretāre
29460034

     [+] [-]

, 2014-11-29 09:16, pirms 9 gadiem
Nav gluži mājas virtuve, bet prieks ka puikas būs paēduši, savādāk likās ka pēdējā laikā sāk trūkt spēki. Lai izdodas izcīnīt sudrabu šosezon!

     [+] [-]

, 2014-11-29 10:43, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Nav gluži mājas virtuve, bet prieks ka puikas būs paēduši, savādāk likās ka pēdējā laikā sāk trūkt spēki. Lai izdodas izcīnīt sudrabu šosezon!
Pag' uz sudrabu (kā jau ierasts) tak Kurbads pretendē! Tad liepājniekiem paliek tikai bronza!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-29 14:01, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Pag' uz sudrabu (kā jau ierasts) tak Kurbads pretendē! Tad liepājniekiem paliek tikai bronza!
Prizma, Liepāja, Zemgale, Kurbdas, Mogo, HASC, Sāga!

     [+] [-]

, 2014-11-29 15:02, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Prizma, Liepāja, Zemgale, Kurbdas, Mogo, HASC, Sāga!
Mazliet klūdies! Mogo, Prizma(vai Kurbads), Liepāja, Kurbads(vai Prizma), Zemgale, Sāga, HASC! Šodien noteikti būs Tavējo spēle jāskatās! Lai arī konkrurenti, bet tomēr no Rīgas! Es kā "Rīgas šovinists" neiešu jau par kaut kādu lauku provinci un pret Rīgas komandu fanot!