Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

Foto: Liepājas ziemas peldēšanas sacensībās triumfē Jelgavas roņi

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Ar ziemas peldētāju kluba “Jelgavas roņi” pārstāvju Dmitrija Žigunova un Diānas Timermanes uzvaru 23.janvārī Liepājā, atpūtas vietā “Beberliņi”, noslēdzās ziemas peldēšanas sacensības “Liepājas VeloRoņa kauss 2016”.Dmitrijs Žigunovs (“Jelgavas roņi”) starp visām vecuma grupām bija visātrākais no vīriešiem gan 25 m, gan 50m distancē. 25 m Dmitrijs nopeldēja ar laiku 0:17:30, bet 50 m - 0:30:12. Diāna Timermane (“Jelgavas roņi”) 25 m distanci nopeldēja ar laiku 0:21:19.Loterijā, kurā sacensību dalībniekiem bija iespēja laimēt velosipēdu, laimīgā roka bija Garijam Prohorovam no ziemas peldētāju biedrības “Ķengaraga roņi”.“Lai gan šogad sacensību organizatori saskārās ar dabas untumiem, kad ledu klāja gandrīz pus metru liela ūdens kārta, kas apgrūtināja āliņģa izzāģēšanu, sacensības izdevās lieliski. Pirmo gadu Liepājā ir ziemai atbilstoši laikapstākļi, kad ir gan biezs ledus, gan sniegs, kas padarīja sacensības aizraujošākas un vizuāli pievilcīgākas. Pasākumā interesanti bija gan dalībniekiem, gan apmeklētājiem, kuri ne tikai ar interesi un apbrīnu vēroja roņu sacensības, bet arī paši piedalījās dažādās organiztoru sarūpētās aktivitātēs – īpaši bija padomāts par ģimenēm ar bērniem, kuri varēja vizināties ragavās aiz ponija, kā arī mērot spēkus vairākās atrakcijās. No dalībniekiem saņēmām tikai atzinīgus vārdus, kas dod stimulu un spēku darboties tālāk”, gandarīta ir Liepājas veloaktīvistu un ziemas peldētāju kluba “VeloRonis” valdes priekšsēdētāja Inga Krivcova.
Visi sacensību dalībnieki pie reģistrācijas saņēma arī starta komplektu ar atbalstītāju veltēm, savukārt godalgoto vietu pārstāvji saņēma organizatoru sarūpētas balvas.Rezultāti no sacensību dienas ikvienam būs pieejami pirmdien, 25.janvārī, mājas lapā veloronis.lv.Ziemas peldēšanas sacensības "Liepājas VeloRoņa kauss 2016" organizēja Liepājas veloaktīvistu un ziemas peldētāju klubs “VeloRonis” ar Liepājas pilsētas domes Sporta pārvaldes un Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļas atbalstu.