Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

Liepājā tuvojas Ziemas sporta diena

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis

Līdz ar ziemas iestāšanos un temperatūru, kas beidzot ir zemāka par nulli, Liepājā, Beberliņos, jau otro reizi tiek rīkots Ziemas sporta diena, kura ietvaros šogad paredzēts X Latvijas ziemas peldētāju atklātā čempionāta I posms. Čempionāta noslēdzošais - II posms notiks 9.martā Rīgā, Ķīšezerā.

Gaidot mazliet biezāku ledus kārtu, organizatori – Liepājas Sporta pārvalde un Liepājas ziemas peldētāju entuziasti šobrīd kaļ plānus un gatavojas šim pasākumam. Ziemas sporta festivāls notiks 8.februārī. Visi stiprie, rūdītie un izturīgie ir laipni gaidīti piedalīties. Pasākums noteikti nav domāts tikai sportisko rezultātu sasniegšanai, katrs peld tik ilgi un tik tālu, cik tas sagādā prieku, vai arī vienkārši iegremdējas aukstajā ūdenī. Sacensību nolikumā paredzētas 7 distances (25 m brasā, 50 m brīvajā stilā, stafete 4x25 m brīvajā stilā, „Jaunie roņi” un „Roņi”, pēdējie domāti tiem, kas nepeld ar laika kontroli, bet tikai savam priekam). Ar sacensību nolikumu var iepazīties biedrības „Latvijas ronis” mājas lapā: latvijasronis.lv.

Bet, ja vēl neesat saņēmuši drosmi un neesat gatavi piedalīties paši, tad dalībniekiem ļoti noderēs līdzjutēju atbalsts.

Šī pasākuma laikā būs iespēja ne tikai mesties ledainajā ūdenī, bet arī nodarboties ar citām sev tīkamām ziemas aktivitātēm. Ziemas sporta diena sadarbībā ar „BB wake park” visiem interesentiem piedāvās veikparka kabeļa izmantošanu, aiz kura varēs darboties gan mazi, gan lieli ar ragavām, slēpēm, snovbordu. Ja laikapstākļi mūs lutinās un būs uzsnidzis sniegs, tad varēs nodoties slēpošanai, speciāli izveidotā trasē. Mākslinieciskākiem cilvēkiem būs iespēja parādīt savas spējas sniega skulptūru konkursā, kurš notiks tur pat uz vietas Beberliņos.

Aicinām visus veselīgā un jaukā atmosfērā pavadīt jauku sestdienu kopā ar ģimeni, draugiem!