Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

Foto: "Lāči lido" mantiņas sāk ceļu pie bērniem

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Šodien Vaiņodes internātskolas audzēkņi sagaidīja viesos HK „Liepāja” hokejistus ar mīksto mantiņu kastēm. Pie savas Ziemassvētku rotaļlietas tika visi simts Vaiņodes internātskolas audzēkņi, sākot ar pašiem mazākajiem, kuriem ir ap trim gadiem, līdz pat devītās klases audzēkņiem.

„Lāči lido” spēles laikā laukumā samestās rotaļlietas nav vienīgais, ko HK „Liepāja” šodien atveda – Vaiņodes internātskolas audzēkņiem tiek dāvināta iespēja atbraukt uz pirmo komandas mājas spēli janvārī un klātienē noskatīties hokeja spēli. Viesošanās reizē klāt bija arī „Lāči lido” spēles atbalstītājs, „NPK Ekspert” vadītājs Ģirts Cēlājs, kurš neslēpa savu mīlestību pret hokeju, atzina, ka arī pats labprāt to spēlē un uzsvēra, ka sportisti dzīvē parasti panāk vairāk, jo prot organizēt savu laiku un ir mērķtiecīgi.

Visiem bija iespēja video noskatīties spēles mirkli, kad lāči lidoja laukumā. Svarīgā gola autors Pauls Hodzko, runājot ar skolēniem, atzina: „Man pašam, kad biju mazs, bija svarīgs pats dāvināšanas mirklis, varbūt mazāk tas, kas bija dāvanā. Šodien, redzot priekā mirdzošās bērnu acis, pašam palika priecīgāk.”Savukārt Vaiņodes internātskolas direktors Reinis Ulberts konstatēja: „Es labi pazīstu savus audzēkņus, un biju priecīgi pārsteigts, ka arī lielo bērnu acīs redzēju prieku un pārsteigumu. Novēlu komandai sasniegt to, uz ko viņi tiecas – uzvaru Latvijas čempionātā. Darot labus darbus, tie vienmēr atgriežas!”

Nākošie, kas saņems spēles laikā laukumā samestās mantiņas būs mazie bērni Vērgalē, Pāvilostā, Kazdangā, Cīravā un Aizputē. Protams, aizmirsti netiks arī mazie liepājnieki.

Simona Laiveniece

HK "Liepāja" preses sekretāre
Foto: Ģirts Gertsons