Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

Hokejisti vada sporta stundas skolā

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis

Hokejisti vada sporta stundas skolā
Foto: Ģirts Gertsons

14. oktobrī HK „Liepāja” hokejisti Liepājas 8. vidusskolā vadīja sporta stundas un tikās ar skolēniem. Tā kā vismaz divpadsmit komandas hokejisti ir šīs skolas absolventi, tad tikšanās izvērtās sirsnīga.

Sporta stundās hokejisti sportoja kopā ar skolēniem, bet kopā ar specializēto futbola klasi kopīgi uzspēlēja futbolu. Grūti pateikt, kura no iesaistītajām pusēm darbojās aizrautīgāk. Skolotāja lomā iejutās Liepājas Universitātes students, hokejists Bruno Zabis, pārējie komandas biedri palīdzēja ar vingrinājumu izpildīšanas piemēru.

Paskatīties stundu ieradās arī puišu bijušie skolotāji. Anatomijas skolotāja Jeļena Dudka atceras: „Nevienu sliktu vārdu par viņiem nevaru pateikt. Atceros gadījumus, kas notikuši ar katru no viņiem – Māris un Toms rakstīja zinātniski pētnieciskos darbus pie manis. Pauls stāstīja par skeletu, par katru kauliņu prasīju.” „Skolotāja iemācīja mums, kas ir CNS (centrālā nervu sistēma), zinām visu par muskuļiem,” apstiprina Bruno Zabis.

Skolas lielajā zālē notika HK „Liepāja” tikšanās ar skolēniem, kur puiši prezentēja komandu, rādīja video un atbildēja uz jautājumiem. Ovācijām skanot, dāvanā skola saņēma hokeja spēles kreklu ar autogrāfiem komandu spēlēs Liepājas ledus hallē.

Simona Laiveniece
HK „Liepāja”
preses sekretāre
29460034