Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

Foto: Liepājā notiek pēdējais koptreniņš pirms pusmaratona

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Liepājas talismans Lauva Liepiņš 15.jūlija vakarā sadarbībā ar Liepājas pilsētas domes Sporta pārvaldi un Liepājas sabiedrisko transportu bez maksas eksaminēja "Liepājas pusmaratona" skrējējus.

Lai nokārtotu eksāmenu un apliecinātu teicamu gatavību 18. jūlijā noskriet izvēlēto "Liepājas pusmaratona" distanci, skrējējiem bija jāapsteidz eksaminators Lauva Liepiņš, skrienot pa īsāko maršrutu no viena tramvaja galapunkta līdz otram. Eksaminators ceļā devās ar precīzāko mērinstrumentu Liepājā – tramvaju.

Plānots, ka šis pārbaudījums atšķirsies no standarta eksāmeniem, jo špikeri nelīdzēs. Kā norāda Liepājas talismans: “Tu vienkārši esi gatavs vai neesi!” Tomēr, lai atvieglotu pārbaudījumu, tiks atļauti visa veida uzmundrinājumi pārbaudījuma dalībniekiem savā starpā un no skrējienā sastaptajiem līdzjutējiem.

Foto: Aigars Prūsis