Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

FK "Kurši" aizvada pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmās sezonas

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis

FK "Kurši", gatavojoties jaunajai florbola sezonai, ir aizvadījuši kvalitatīvu vasaras sagatavošanās posmu, kur ielikta liela fiziskā slodze, kā arī strādāts pie tehnikas pilnveidošanas.

FK "Kurši", gatavojoties jaunajai florbola sezonai, ir aizvadījuši kvalitatīvu vasaras sagatavošanās posmu, kur ielikta liela fiziskā slodze, kā arī strādāts pie tehnikas pilnveidošanas. Šogad komanda ir saglabājusi visus spēlētājus, tikai Mārtiņš Gross ir beidzis savas florbolista gaitas. Ja citus gadus pēc sezonas liepājnieku komandu pameta vairāki spēlētāji, jo devās studēt uz citām pilsētām, tad šogad komanda pilnā sastāvā jau varēja gatavoties no vasaras sākuma.

FK "Kurši" augustā piedalījās prestižajā Latvijas florbola turnīrā „Latvian Open’’, kur piedalījās vairāk kā 32 komandas no 6 valstīm. FK Kurši izcīnīja augsto 4.vietu turnīrā, piekāpjoties pusfinālā Pārgaujas florbolistiem un cīņā par trešo vietu FK Rīga komandai.

Svētdien 14. septembrī FK "Kurši" devās uz Talsiem, kur aizvadīja pēdējās pārbaudes spēles pirms sezonas pirmās spēles.

Pirms pēdējām pārbaudes spēlēm FK "Kurši" galvenais treneris Mārtiņš Krūms pauda: „Dodamies uz turnīru, lai pārbaudītu pēdējo, galējo sastāv, kas pa 90% ir zināms, tikai jautājums vēl pa dažām pozīcijām. Dodoties uz turnīru mērķis nav rezultāts, bet vairāk balstīts uz spēles pieslīpēšanu, ieiešanu zonā, soda izspēlēm, vairākumu utt. Piestrādāsim pie lietām, kas īsti neizdevās „Latvian Open”. Komanda sezonai ir fiziski gatava, tehniski arī jau esam līmenī, kuru vēlējos redzēt, šobrīd piestrādājam pie taktiskām lietām. Trenējamies pilnā sastāvā ir dažas mikro traumas, bet līdz sezonas sākumam būsim gatavi. ”

Dāvids Jansons

FK Kurši preses sekretārs

Epasts : davids@fkkursi.lv

Tālrunis : 26443904