Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

Liepājas Pusmaratons uzsāk dalībnieku reģistrāciju

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis

‘’Baltijas Maratoni’’, ieviešot jaunus kvalitātes standartus pasākumu organizācijā, Liepājas Pusmaratona dalībniekiem un apmeklētājiem nodrošinās plaša mēroga izklaides un sporta pasākuma programmu visai ģimenei. Pusmaratons 5. jūlijā būs svētki ne tikai lieliem, bet arī maziem, turklāt ne tikai sportistiem, bet arī visiem aktīvā dzīvesveida entuziastiem.

Trase un distances

2014. gadā dalībnieku izvēlei būs pieejamas piecas distances – Pusmaratons (21,0975 km), ASICS 10 km skrējiens, 5 km skrējiens, nūjošana un atbalsta gājiens. Savukārt īpaša vērība tiks pievērsta pašiem mazākajiem, nodrošinot bezmaksas bērnu skrējienus un bēbīšu rāpošanas distanci, kas tiks veidota uz īpaša seguma paklājiem.
5.jūlijā Liepājas Pusmaratonā pirmie uz starta stāsies paši mazākie rāpotāji - tie kuriem vēl pirmie soļi ir priekšā, bet vēlme pirmo startu izbaudīt jau ir radusies. Rāpotāji veiks 10 metru garu distanci kopā ar mammām un tētiem, izbaudot savu pirmo startu.

Šī gada būtiskākās izmaiņas skars pusmaratona starta vietu un distanču maršrutus, kā arī dalībniekiem nodrošināto servisa līmeni.

Sadarbībā ar ‘’Liepājas Olimpisko centru’’, starts Liepājas Pusmaratonam tiks dots stadiona ‘’Daugava’’ centrālajā arēnā. Šī gada distances vīsies pa Liepājas Jūras parka teritoriju un tuvējiem privātmāju rajoniem. Pusmaratona dalībnieki (21,0975 km) distanci veiks 4 apļos, katrā aplī dodoties cauri stadiona ‘’Daugava’’ centrālajai arēnai, kas dos iespēju skrējēju ģimenēm un aktīvākajiem atbalstītājiem uzgavilēt savam favorītam.

Unikāli apbalvojumi

Pusmaratona distances dalībnieki sacentīsies 5 vecuma grupās, cīnoties par telefonista trofeju. "Telefonists" ir tēls no skulptūru grupas „Pilsētā, kurā piedzimst vējš...”. Viens no apskatāmo skulptūru autoriem, tēlnieks Ģirts Burvis, īpaši Liepājas Pusmaratonam tās ir izveidojis samazinātā versijā. "Telefonists" ir izveidots lāzergriezumā no nerūsējoša tērauda uz ozolkoka pamatnes.

Dalībnieku reģistrācija

Dalībai Liepājas Pusmaratonam iespējams pieteikties, reģistrējoties mājas lapā Baltijas Maratoni - masu sporta pasākumu..., ‘’City Fitness’’ sporta klubos vai veikalu tīkla ‘’Fans’’ veikalos līdz 2. jūlijam. Bērnu distanču dalībniekiem līdz 12 gadu vecumam tiek nodrošināta bezmaksas dalība.

Plašāka informācija mājaslapā Liepājas Pusmaratons: Sākums

Reinis Rozītis
Mob.: +37129733392
E-pasts: liepajaspusmaratons@gmail.com