Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

Liepājā atklāts “Blue Shock Race” elektrokartingu centrs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Liepājā atklāts “Blue Shock Race” elektrokartingu centrs
Foto: Jānis Vecbrālis

Ceturtdienas, 7. jūlija, vakarā Liepājā tika atklāts “Blue Shock Race” elektrokartingu centrs, kas turpmāk atradīsies kādreizējā ostas spīķerī, Vecajā ostmalā 22.

Elektrokartinga centrs top vairākās kārtās, un pirmā atklāta aptuveni 150 metru garā iekštelpu trase, kas darbosies visu gadu, neatkarīgi no laikapstākļiem.

“Patlaban braucējiem pieejami četri mazie kartingi, kas piemēroti bērniem vecumā no četriem, pieciem gadiem, kā arī viens lielais kartings, ar kuru elektrisko jaudu piedāvājam izbaudīt pieaugušajiem. Lielo kartingu skaits drīzumā tiks palielināts,” stāsta “Blue Shock Race” īpašnieks Artis Daugins.

Otrā kārta paredz aptuveni 160-170 metru gara papildinājuma izveide ēkas pagalmā, līdz ar to kopējais trases garums sasniegs 320 metru.

“Blue Shock Race” elektrokartingu centrs ir atvērts katru dienu no plkst.11 līdz 22.

“Blue Shock Race” šī projekta īstenošanai ieguvusi pašvaldības atbalstu 3500 eiro apjomā. Projektā iesaistījušies arī vairāki privāti investori un partneri.

SIA “Blue Shock Race” dibināta 2014. gadā, un tā nodarbojas ar elektrokartingu ražošanu un paralēli uzņēmums attīstījis izklaides pakalpojumu sniegšanu. Patlaban Rīgā, tirdzniecības centrā “Riga Plaza” jau darbojas bērnu elektrorallija pasaule “Blue Shock Race KidsZone” un nu arī Liepājā “BSR Liepāja”

Informāciju sagatavoja:
Dzintars Hmieļevskis
“Blue Shock Race” preses pārstāvis