Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1589, Did:0, useCase: 3

Hokeja klubs "Liepāja" nosauc oktobra labāko spēlētāju komandā

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis

Hokeja klubs "Liepāja" nosauc oktobra labāko spēlētāju komandā
Foto: Ģirts Gertsons

Hokeja klubs "Liepāja" ir pieņēmusi lēmumu katru mēnesi noteikt labāko spēlētāju komandā. Tas ļautu ne tikai apzināties, katra spēlētāja varēšanu, bet tā būtu arī iespēja labāko motivēšanai.

Par labāko spēlētāju oktobrī HK „Liepāja” treneru sastāvs ir nosaucis Bruno Zabi, informē kluba preses sekretāre Simona Laiveniece.

Komandas galvenais treneris Igors Ļebedevs pamato izvēli: „Gribējām uzsvērt visas maiņas darbu – Māris Diļevka uzņēma formu, labi izskatījās Sergejs Daņilovs. Tas atspoguļojās arī gūtajos punktos, tomēr jāuzsver ir visas maiņas darbs un komandas sadarbība. Turklāt Bruno Zabis šobrīd ir rezultatīvākais spēlētājs Latvijas čempionātā.”

Oktobra mēneša labākā spēlētāja godināšana notiks pirms mājas spēles pret „Ogre/Sāga97”, kas notiks Liepājas ledus hallē 12. oktobrī pulksten 18.30. Aicinām līdzjutējus pievienoties!

     [+] [-]

, 2014-11-05 17:04, pirms 9 gadiem
Tur viņi visi malači, laba debija klubam, labs sastāvs.