Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1588, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Septembra pēdējā svētdienā Jūrmalā notiks skriešanas svētki

Septembra pēdējā svētdienā Jūrmalā notiks skriešanas svētki
Jūrmalas skrējiens pludmalē
Foto: jurmala.lv

28. septembrī Jūrmalas pilsēta aicina visus skriešanas entuziastus piedalīties skriešanas pasākumā pludmalē - Jūrmalas skriešanas svētkos, kur būs distances un stafetes ikviena skrējēja spējām. Uz pasākumu aicina arī slavenā skrējēja Jeļena Prokopčuka.

Jūrmalas skriešanas svētkos būs iespēja piedalīties kādā no četrām distancēm - doties 10 km vai 5 km distancē, izveidot četru cilvēku komandu un piedalīties 10 km stafešu skrējienā. Mazākajiem dalībniekiem būs sava bērnu distance. Bērni varēs piedalīties radošajās darbnīcās, savukārt vecāki sportošanas laikā savu atvašu pieskatīšanu varēs uzticēt gādīgām auklītēm.

Latvijas gargabalniece Jeļena Prokopčuka: "Es kā jūrmalniece esmu īpaši priecīga, ka tieši Jūrmalā notiks tik vērienīgs skriešanas pasākums. Domāju šis pasākums motivēs ikvienu dzīvot veselīgāk un pievērsties fiziskām aktivitātēm. Parasti skriešanas maratoni pulcē skrējējus, kas ir profesionāļi, bet Jūrmalas skriešanas svētki ir ikvienam un es ceru, ka pēc šī pasākuma skriešanas un veselīga dzīvesveida entuziastu Latvijā kļūs vēl vairāk."

Skriešanas svētkos padomāts arī par izklaides programmu, kas sportošanu svētku noskaņā padarīs vēl aizraujošāku. Par muzikālo noskaņu gadās grupa "Labvēlīgais tips", kā arī citi mūziķi. Jūrmalas skriešanas svētkos tāpat sarūpēts vērienīgs balvu fonds vairāk nekā 13 tūkstošu eiro vērtībā.

Izmantotie resursi:
www.jurmala.lv


Egils Kalns realizēja izšķirošo pēcspēles metienu
Foto: HK Liepāja
18

Liepājā 17 gūtie vārti, "Rīga" fantastiski atspēlējas, taču zaudē bullīšos

Dienas vienīgajā “Optibet” hokeja līgas spēlē “Liepāja/Optibet” savā laukumā pārspēja hokeja skolu “Rīga” ar 9:8. Septiņus no deviņiem uzvarētāju vārtiem guva aizsargi, rezultatīvākais no viņiem bija Roberts Mamčics ar 2+1.
Kristaps Grebis pret "Ventspils"
Foto: Ģirts Ģertsons/F64
34

Grebis Kurzemes derbijā izrauj "Spartakam" patīkamu neizšķirtu

Ļoti tuvu Latvijas čempiontitulam "SynotTip" futbola Virslīgā nonācis Jūrmalas "Spartaks", kuru pēc šodien Kurzemes derbijā fiksētā neizšķirta 1:1 starp "Liepāju" un "Ventspils" vairs var apsteigt tikai RFS. "Liepāja" iedzinējos nokļuva pēc pendeles pirmā puslaika izskaņā, neizšķirtu 82. minūtē panāca Kristaps Grebis, bet pašās beigās Jānis Ikaunieks un Artūrs Karašausks neizmantoja izcilu iespēju izraut uzvaru.
Foto: Sandra Škutāne
2

Rīgas atklāto čempionātu atklās čempionu "Celtnieks" duelis pret "Jūrmalas Sportu"

Šodien Latvijas Handbola federācijas telpās notika Rīgas atklātā čempionāta apakšgrupu izloze. Tāpat izziņots spēļu kalendārs - čempionāts sāksies 30. augustā ar pašreizējo Rīgas čempionu "Celtnieks Rīga" dueli pret "Jūrmalas Sportu" Kauguros.