Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1588, Did:0, useCase: 3

Ar tempa skrējieniem Raiņa parkā turpinās gatavoties Liepājas pusmaratonam

Ar tempa skrējieniem Raiņa parkā turpinās gatavoties Liepājas pusmaratonam
Foto: Sense Media

Trešdien, 11.maijā, pulksten 19:00 Raiņa parkā, gatavojoties Liepājas pusmaratonam, skriešanas entuziasti tiek aicināti uz otro bezmaksas "Izrāviena" aktīvo vakaru, kurā organizatori būs sagatavojuši divu dažādu tempu skrējienus.

Lai pēc iespējas labāk sagatavotos lielajam izaicinājumam – pusmaratonam, un veiksmīgāk tajā startētu, sporta sērijas "Izrāviens" rīkotāji norāda, cik liela nozīme ir dažādot skriešanas treniņos izmantoto tehniku, tāpēc šoreiz aktīvajā vakarā, atšķirībā no iepriekšējās tikšanās Beberliņos, uzsvars tiks likts uz ātrumu. Organizatori būs sagatavojuši divu dažādu tempu skrējienus, kurus vadīs Liepājas Vieglatlētikas kluba pārstāvji. Šoreiz abu grupu skējēji startēs pretējā virzienā, lai trasē viens otru uzmundrinātu. Papildus tam dalībniekiem pirms un pēc treniņa tiks nodrošināta kopēja iesildīšanās un atsildīšanās.
"Raiņa parks noteikti ir viena no labākajām vietām, kurp Jaunliepājas iedzīvotājiem doties skriet," "Liepājas pusmaratona" vēstnese, panākumiem bagātā vieglatlēte Irīna Štūla-Pankoka izsakās atzinīgi par 15,5 hektārus lielo zaļo zonu vienā no apdzīvotākajām pilsētas daļām. "Par šo vietu noteikti nevajag aizmirst, gatavojoties pusmaratonam, jo, kā zināms, vislabāk tam sagatavoties, skrienot pa dažādu veidu segumiem un dažāda veida distancēs."
Interesenti aicināti pulcēties Raiņa parkā. Vieta būs iezīmēta ar sporta sērijas karogiem.
Jāatzīmē, ka “Izrāviena” aktīvajos vakars dalībniekiem ir iespēja savā īpašumā iegūt arī vērtīgas balvas no atbalstītājiem. Šoreiz izlozes kārtībā vairāki dalībnieki tiks pie patīkamas atpūtas Liepājas “Dzintara boulingā”.
Zināšanai informējam, ka trešais Liepājas pusmaratona gatavošanās vakars notiks 18. maijā stadionā "Olimpija", bet ceturtais – noslēdzošais – 25. maijā stadionā "Daugava".
"Izrāviena" aktīvos vakarus organizē Liepājas Vieglatlētikas klubs sadarbībā ar Liepājas pilsētas domes Sporta pārvaldi.