Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1588, Did:0, useCase: 3

Sākas Rīgas komandu čempionāts novusā

Andrejs Siliņš

Sākas Rīgas komandu čempionāts novusā
Foto: Mārtiņš Sīlis

1.aprīlī sākas Rīgas komandu čempionāts novusā, kas risināsies līdz 25. maijam, un tajā par medaļām cīnīsies sporta klubu pārstāvji, kā arī brīvi veidotu komandu spēlētāji gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. Čempionātu rīko, lai popularizētu novusa spēli kā lietderīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanas iespēju, kā arī, lai noskaidrotu šobrīd spēcīgākās novusa komandas Rīgā.

Čempionāta spēles notiks katru trešdienu un tās risināsies Bērnu un jauniešu sporta centrā „Daugavas sporta nams” ( K.Barona iela 107) un SIA „Rīgas Satiksme” telpās (Brīvības iela 191).

Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Sacensību nolikums un vēlāk arī rezultāti ir publicēti interneta vietnē sports.riga.lv - Jaunumi

Papildu informāciju par sacensību norisi var saņemt, zvanot sacensību galvenajam tiesnesim Jurim Kirikam pa tālruņiem: 66119920, 29209021, vai sūtot e-pastu: juris.kiriks@rtp.lv.

Informāciju sagatavoja
Indra Vilde
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta
sabiedrisko attiecību vadītāja