Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Argentīna izlaiž uzvaru no rokām, "Racing 92" pārspēj Brazīliju

Juris Miņins
Juris Miņins

Argentīna izlaiž uzvaru no rokām, "Racing 92" pārspēj Brazīliju
Foto: rugger.info

Vakardien ar diviem mačiem startēja "Rugby Summer Cup 2018" turnīrs, kurā pie uzvarām tika Gruzijas izlase un Parīzes "Racing 92".

"Rugby Summer Cup 2018", kas vakardien startēja Gruzijā, faktiski ir pārbaudes maču turnīrs, kurā piedalās Gruzijas un Argentīnas otrās izlases, Fracijas Top 14 viens no spēcīgākajiem klubiem, Parīzes "Racing 92", kā arī Brazīlijas nacionālā izlase. Francūžiem tā ir iespēja sagatavoties gaidāmajai sezonai, gruzīneim un argentīniešiem – pārbaudīt tuvākās vai tālākās rezerves, kamēr Brazīlijas izlasei tā ir iespēja gūt augsta līmeņa regbija maču pieredzi.

Jāsaka, ka pirmajā no divām maču kārtām komandas aizvadīja divus dažādus mačus. Pirmajā cīņā, kurā tikās Gruzija un Argentīna, argentīnieši no sākuma izvirzījās gana komfortablā vadībā, puslaiku noslēdzot pie rezultāta 22:7, taču otrajā mača daļā mājnieki, kuri faktiski spēlēja ar komandu, kas izveidota no vietējā "Didi 10" čempionāta spēlētājiem, bija cieši noslēguši savu ieskaites zonu, kā arī vairākkārtīgi spēja uzlauzt dienvidamerikāņu aizsardzības vaļņus, izraujot uzvaru ar 25:22.

Savukārt Parīzes "Racing 92", kā jau to varēja prognozēt, ļoti viegli, ar 47:7 pārspēja Brazīlijas nacionālo valstsvienību. Šajā kontekstā gan der atzīmēt, ka Brazīlija nav nekāda regbija vājiniece, jo pašlaik aktuālajā "World Rugby" reitingā viņi ieņem 26. vietu (salīdzinājumam, Latvija ir ierindota 59. pozīcijā).

Otrā "Rugby Summer Cup 2018" kārta norisināsies 3. augustā, kad Argentīna tiksies ar "Racing 92", bet Gruzijas rezervisti cīnīsies ar brazīliešiem.

Rugby Summer Cup 2018

MājniekiViesiRezultāts
GruzijaArgentīna25:22
"Racing 92"Brazīlija47:7

Izmantotie resursi:
https://rugger.info/