Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Nadolo jāizlaiž 3 mēneši, Vermulens dodas uz Japānu

Juris Miņins
Juris Miņins

Nadolo jāizlaiž 3 mēneši, Vermulens dodas uz Japānu
Nemani Nadolo (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Viens no Fidži regbija izlases līderiem Nemani Nadolo aizvadītās nedēļas pārbaudes spēlē pret Tongu ir guvis kājas savainojumu, kā rezultātā viņam būs jāizlaiž vismaz trīs mēneši treniņu un spēļu prakses.

30 gadus vecais Nemani Nadolo mačā pret Tongu, kas norisinājās iepriekšējās nedēļas nogalē un kurā Fidži izlase negaidīti zaudēja, guva pēdas savainojumu. Lai arī sākumā konkrētu ziņu par traumas nopietnību nebija, pašlaik ir zināms, ka šī savainojuma dēļ viņš nevarēs spēlēt vismaz 3 mēnešus.

Tas nozīmē, ka Nadolo, kurš ikdienā pārstāv Francijas Top 14 čempionāta vienību no Monpeljē, nevarēs piedalīties Francijas čempionāta ievadā. Atgādināsim, ka iepriekšējā sezonā viņš šīs komandas labā guva 19 piezemējumus un spēja aizkļūt līdz finālam, kurā gan piekāpās Kastras komandai.

Savukārt Fidži izlases rindās 194 cm garais un 135 kg smagais Nadolo, kurš, turklāt, spēlē nevis uzbrukuma, bet aizsardzības pozīcijās, ir aizvadījis 30 mačus, izceļoties ar 19 piezemējumiem un 224 punktiem.

Kā arī...

- Pēc tam kā DĀR regbists Dveins Vermulens paziņoja, ka nepiedalīsies šī gada Regbija čempionātā, ir kļuvis zināms ko viņš plāno darīt tuvākajā laikā. Proti, pēc tam kā beidzās viņa līgums ar Tulonas komandu, uzbrucējs ir noslēdzis līgumu ar Japānas TOP līgas vienību "Kubota Spears". Šajā komandā viņš gan nebūs vienīgais DĀR pārstāvis, jo komandas galvenais treneris ir Franss Ludeke, kā arī komandā ir vēl pieci dienvidāfrikāņi.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/