Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Otro reizi notiks "Livonia Winter 7's" turnīrs regbijā

Andrejs Siliņš

Otro reizi notiks "Livonia Winter 7's" turnīrs regbijā
RFC ''Livonia'' vadītājs Jānis Zuments apbalvo 2014. gada turnīra uzvzarētāju kapteini Dovidu Taujansku.
Foto: Jeļizaveta Iļjina

1. marta vakarā Olimpiskajā sporta centrā Rīgā uz mākslīgā zāliena notiks otrais, jau par tradicionālu saucamais RFC "Livonia" organizētais starptautiskais "Livonia Winter 7's" turnīrs regbijā 7, kurā šogad piedalīsies sešas komandas.

Komandas turnīrā būs sadalītas divās priekšsacīkšu grupās. A grupā spēlēs “Livonia A”, “Šiauliai-PRC”, Šauļu Sporta skola, bet B grupā - “BaltRex-Šiauliai”, “Miesnieki” un “Livonia B”. Grupu uzvarētāji tiksies finālā (plkst. 21.30), otro vietu ieguvēji sacentīsies par trešo, trešo vietu ieguvēji - par piekto vietu. Sacensību sākums plkst. 19.

Turnīra rīkotāji Latvijas čempionu klubs RFC''Livonia'' šim turnīram, kas reizē būs arī pirmā nopietnā atskaite par padarīto treniņos, gatavojusies ļoti nopietni un pirmajā jeb A komandā būs daudzi Latvijas izlases spēlētāji. ''Livonia'' kreklā debitēs Valters Raņķis, kurš līdz šim pārstāvēja ''Miesniekus''.

''Livonia A'' komandā laukumā gatavojas doties Ainārs Bērziņš, Mārtiņš Rundāns, Pavels Tulubjevs, Norberts Bekmanis, Reinis Pepa, Valters Raņķis, Kristaps Bērziņš, Juris Pavlovs, Dāvis Bajārs un Gundars Grieķis. No pamatsastāva puišiem šobrīd ir traumēti un nevar spēlēt Vigo Valdavs jr., Dāvis Gauja un Vadims Martiņenko, bet Artūra Kisles patlaban nav Latvijā.

Pirmo reizi šāds ziemas turnīrs OSC notika pagājušā gadā 21. februārī, kad četru komandu turnīra finālā ''Baltrex-Šiauliai'' apspēlēja ''Livonia A'' ar 30:15, bet spēlē par trešo vietu Lietuvas U-19 izlase ar 30:10 uzvarēja ''Livonia'' otro komandu.