Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Argentīna pārspēj DĀR un pārtrauc zaudējumu sēriju

Juris Miņins
Juris Miņins

Argentīna pārspēj DĀR un pārtrauc zaudējumu sēriju
Argentīnas izlase
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika izspēlētas kārtējās Regbija čempionāta spēles, kurās Jaunzēlande pārspēja Austrāliju, bet Argentīna savās mājās tika galā ar Dienvidāfrikas Republikas izlasi.

Regbija čempionātā pagājušajā nedēļā tika izspēlēta otrā spēļu kārta un, lai arī, teorijā, līdz čempionu kronēšanai vēl ir tāls ceļš ejams, Argentīna un Jaunzēlande jau tika pie pirmajām trofejām.

Argentīnas izlase, pēc zaudējuma izbraukumā DĀR komandai, savās mājās, kā jau pēdējos gados ierasts, nodemonstrēja ļoti labu spēli un ar to pietika, lai pārtrauktu piecu maču zaudējumu sēriju.

Viss sākās ar Nikolā Sančeza precīzo soda sitienu, taču uz to DĀR komanda atbildēja ar Sijas Kolisi, komandas kapteiņa, piezemējumu, taču pirmā puslaika vidū Batista Delgajs, kurš bija viens no trim ātrajā uzbrukumā izskrējušajiem mājniekiem, piezemēja bumbu ieskaites zonā un loti līdzīgā stilā viņš bumbu ieskaites zonā nogādāja arī četras minūtes vēlāk.

Līdz puslaika pārtraukumam atlikušajā laikā lielisku izrādi nodemonstrēja Nikolā Sančezs, kurš, izmantoja nelielo apjukumu laukumā, prata izrauties pa tā malu un guva piezemējumu, kā arī puslaika izskaņā realizēja dropsitienu, kas mājniekiem ļāva pirmo puslaiku noslēgt ar 20 punktu vadību – 27:7.

Jāsaka, ka otrais puslaiks afrikāņiem nesākās diez ko labāk, jo Ramiro Mojano guva vēl vienu piezemējumu, mājnieku pārsvaru palielinot vēl par pieciem punktiem. Jāsaka, ka tas arī bija izšķirošais moments, jo, lai arī Laionels Mapoe DĀR labā guva divus piezemējumus, kas pirmajā gadījumā bija ātrajā, bet otrajā – pozicionālajā uzbrukumā, atspēlēties viesu komanda vairs nespēja.

Pēc šīs uzvaras arī kļuva skaidrs, ka Argentīnas un DĀR komandas šīssezonas maču sērijā ir uzvarējusi Dienvidamerikas komanda, jo, lai arī komandas uzvaras un zaudējumus ir dalījušas uz pusēm, labāka gūto un zaudēto punktu bilance ir tieši "Los Pumas" vienībai.

Savukārt Jaunzēlandes un Austrālijas cīņā, kā ziņojām iepriekš, tika izspēlēts Bledislo kauss un austrāliešiem, pēc zaudējuma pirmajā kārtā, bija jāuzvar, lai saglabātu cerības uz cīņu par šo trofeju. Tiesa, lai arī kā cīnījās "Valabiji", apturēt Bodenu Baretu viņiem neizdevās, jo pēdējo divu gadu pasaules labākais regbists spēja gūt četrus piezemējumus un piecus realizācijas sitienus, bet visa austrāliešu brigāde kopumā bija spējīga gūt tikai 12 punktus, tamdēļ, kārtējo reizi, Bledislo kauss nemainīja īpašniekus un vienu maču pirms sērijas beigām "All Blacks" nodrošināja savu 16. uzvaru pēc kārtas.

Nākošajā nedēļā Regbija čempionātā būs pārtraukums, bet trešo kārtu komandas izspēlēs 8. septembrī, kad Jaunzēlande tiksies ar Argentīnu, bet Austrālija savās mājās uzņems DĀR. Savukārt nedēļu vēlāk, abas Okeānijas komandas apmainīsies ar pretiniekiem.

2018. gada Regbija čempionāts

MājniekiViesiRezultāts
AustrālijaJaunzēlande13:38
DĀRArgentīna34:21
JaunzēlandeAustrālija40:12
ArgentīnaDĀR32:19
#KomandaSUNZPAP
1.Jaunzēlande2200+5310
2.DĀR210105
3.Argentīna210104
4.Austrālija2002-530

     [+] [-]

, 2018-08-27 21:26, pirms 6 gadiem
Mekl︍︍ējat p︍uisi!
E︍s es︍︍mu Poli︍na, e︍s e︍smu 2︍1, ja︍utrs, sla︍ids u︍n na︍v pie︍ticīg︍s v︍isp︍ār))
Fo︍to u︍n tālr︍uņa num︍urs anke︍︍tā >>︍> 18pop.tk