Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

"Miesnieku" klubs 18. reizi iegūst Latvijas kausu regbijā-7

"Miesnieku" klubs 18. reizi iegūst Latvijas kausu regbijā-7
"Stats serviss/Ķekava" pēc triumfa Latvijas kausā regbijā-7
Foto: facebook.com/Miesnieki

"Stats serviss/Ķekava" komanda sestdien izcīna Latvijas kausu regbijā-7, līdz ar to regbija klubs "Miesnieki" šo titulu ieguvis jau astoņpadsmito reizi vēsturē.

Sacensību finālā "Stats serviss/Ķekava" savā laukumā ar 24:0 (14:0) uzvarēja savas pēdējo gadu sīvākās konkurentes "Livonia" pirmo komandu, kas turnīrā startēja ar nosaukumu "Baltic Zinc Technics/Livonia".

Kā vēsta "Miesnieku" komanda, finālā uzvara tika gūta ar ļoti disciplinētu spēli aizsardzībā, neskatoties uz Emīla Baloža nopelnīto noraidījumu par tehnisko brāķi bumbas pārtveršanā un Hardija Nungura, kā arī Maira Grīvas pusfinālā gūtajām traumām.

Turnīrā piedalījās vien sešas komandas - pa divām no "Miesnieki" un "Livonia" klubiem, bet pa vienai no "Eži" un "Mitava" vienībām. Divas labākās no katras grupas tikās pusfinālos, bet komandas, kuras palika trešajā vietā, cīnījās par piekto vietu jeb biķeri.

Apakšgrupā "Stats serviss/Ķekava" ar 47:5 uzvarēja "Mītavu" un ar 47:7 - "Baltic XL/Livonia", kamēr "Baltic Zinc Technics/Livonia" ar 47:5 pieveica "ĶNSS/Miesnieki" un ar 36:0 - "Eži/EK sistēmas". Savukārt pusfinālos "Livonia" komandu savstarpējā duelī "Baltic Zinc Technics/Livonia" ar 33:12 pārspēja "Baltic XL/Livonia", kamēr "Stats serviss/Ķekava" ar 37:0 uzvarēja "Eži/Ek sistēmas".

Spēlē par piekto vietu "Mītava" ar 24:7 apspēlēja "ĶNSS/Miesniieki" spēlētājus.

Jau pēc nedēļas Ozolniekos notiks Latvijas čempionāta regbijā-7 pirmais posms.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-27 16:21, pirms 6 gadiem
Gairlaicīgi! :O Bloķēts lietotājs ar savu komentāru un kausa spēle tikkai ar 4 komandu pārstāvniecību. Boooo
, 2018-05-27 20:28, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка
"Livonia" (dzeltenie) spēle pret Eleju par 1. vietu U14, kur ar 5:2 uzvarēja livonieši. Foto: Juris Bērziņš-Soms

Ar "Livonia", "Mītava" un Elejas uzvarām sācies Latvijas čempionāts regbijā jauniešiem

Pirms dažām dienām ar pirmo posmu sākās 2024. gada Latvijas čempionāts regbijā trijām jaunākajām jauniešu vecuma grupām, kur ar uzvarām izcēlās RK “Livonia” U14 grupā, RK “Mītava” U12 grupā un Eleja U10 grupā.

Latvijas regbija izlase sestdien Jelgavā izšķirošajā spēlē par 1. vietu uzņems Dāniju

Sestdien, 20. aprīlī, Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā sporta centrā, plkst. 13:00 Latvijas regbija izlase mērosies spēkiem ar Dānijas valstsvienību. Abas komandas atrodas Eiropas Nāciju kausa izcīņas “Conference” divīzijas tabulas pirmajās divās vietās. Spēle būs noslēdzošā cīņa grupu turnīrā.
"Livonia" regbistes ar jauno treneri Elmāru Šefanovski. Foto: RK "Livonia".

"Livonia" sieviešu regbija komandu trenēs vīriešu izlases kapteinis Šefanovskis

Jauno sezonu Regbija kluba “Livonia” sieviešu komandu uzsāks jauna trenera vadībā. Livonietes šajā sezonā trenēt ir uzsācis Latvijas vīriešu regbija-7 izlases kapteinis Elmārs Šefanovskis, nomainot Dienvidāfrikas speciālistu.