Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

“Golden Lions” ar sagrāvi atgriežas uz uzvaru takas

Juris Miņins
Juris Miņins

“Golden Lions” ar sagrāvi atgriežas uz uzvaru takas
Foto: planetrugby.com

DĀR regbija čempionātā šovakar tika uzsākta ceturtās kārtas izspēle un pirmajā spēlē Johanesburgas “Golden Lions” ar 60:12 pārspēja Bolendas “Cavaliers”.

Ceturtā “Currie cup” kārta sākās ar iepriekšējā gada čempionu Johanesburgas “Golden Lions” un turnīra debitantu Bolenda “Cavaliers”, kuri gan bija labi aizvadījuši DĀR čempionāta pavasara sezonu, kas ir kvalifikācijas turnīrs “Currie cup”, gan paspējuši izcīnīt pirmo panākumu.

Šajā spēlē “Cavaliers” par panākumiem varēja tikai sapņot. “Golden Lions” jau no mača sākuma lēnām, bet pamatīgi audzēja savu pārsvaru, rādot kvalitatīvu spēli uz ko bolendieši mēģināja atbildēt, izmantojot savas stiprās puses, taču vairāk par 40 minūtēm viņi nespēja pretoties čempioniem un otro puslaiku zaudēja ar 0:33.

Johanesburgas komandas labā divus piezemējumus guva Salems Gavors, bet kopumā “Golden Lions” deviņas reizes spēja atrast ceļu uz ieskaites zonu.

Otrajā vakara mačā spēlēja iepriekšējās nedēļas “Golden Lions” pāridarītāji “Griquas” un “Pumas”, kuriem sezona iesākās pagalam neveiksmīgi, proti, ar diviem zaudējumiem un ieņēma pēdējo vietu grupā.

Tā kā “Pumas” spēlēja savās mājās, bet “Griquas” komanda noteikti nav saucama par DĀR čempionāta grandu, tad mājniekiem bija labas cerības uz pozitīvu iznākumu, ko viņi lieliski saprata, tāpēc mēģināja aktīvi darboties kā uzbrukumā, tā aizsardzībā, bet savukārt “Griquas”, iepriekšējās nedēļas panākuma iedvesmoti, devās uzbrukumā.

Vērtējot spēli kopumā, jāsaka, ka tā bija tieši uzbrukumu cīņa, kur katra no vienībām meklēja laimi pretinieku laukuma pusē, taču tieši šādas spēles visvairāk patīk skatītājiem, tiesa, Nelsprutas “Mbombela Stadium” arēnā viņu bija pavisam maz.

Spēles atrisinājums, pēc “Pumas” 14 punktu atspēlēšanās akcijas pienāca pēdējās pārdesmit minūtēs, kurās “Griquas” no sākuma ar soda sitieniem, bet vēlāk arī ar vieglu piezemējumu nodrošināja sev uzvaru. Mača beigu rezultāts – 41:35.

Par spēles galveno varoni kļuva Klinotns Svarts, kurš savas komandas labā realizēja septiņus no astoņiem sitieniem pa vārtiem.

”Currie cup” regulārā sezona, 4. kārta

MājniekiViesiRezultāts
Golden LionsBoland Cavaliers60:12
PumasGriquas35:41

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com