Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Toulon" turpina ar uzvaru Belfāstā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Toulon" turpina ar uzvaru Belfāstā
Foto: AP/Scanpix

Pašreizējais Eiropas spēcīgākais regbija klubs "Toulon" turpina apstiprināt savu pārākumu Eiropas regbija laukumos, šodien Eiropas čempionu kausa izcīņā izbraukumā pieveicot "Ulster Rugby" vienību.

Spēles sākumā abas komandas cīnījās līdzīgi un abām bija momenti, kas varēja izvērsties rezultatīvos uzbrukumos, taču pirmie punkti tika gūti pēc Tulonas realizētiem soda sitieniem, kad divreiz precīzs bija Lī Halfpenijs. Ulsteras regbisti uz to atbildēja ar vienu precīzu soda sitienu.

Tomēr, kā saka, puslaiks beidzas pēc 40 minūtēm, nevis 30. Šķiet, mājnieki to bija piemirsuši, kā rezultātā puslaika pēdējās 10 minūtēs saņēma 10 punktus. No sākuma atkal precīzs bija Halfpenijs, bet jau spēles laikam beidzoties, pēc ilgstoša "Toulon" uzbrukuma, bumbu ieskaites zonā nogādāja Braiens Habana, bet Halfpenijs realizēja papildpunktu sitienu.

Nevarētu teikt, ka rezultāts 3:16 Ulsterai būtu katastrofāls un, ka no tāda nevarētu atspēlēties, jo Ziemeļīrijas regbisti ir atspēlējušies no šādām situācijām, taču viena lieta ir atspēlēties, cita – to izdarīt pret Tulonu, turklāt nevarētu teikt, ka mājnieki rādīja savu labāko sniegumu. Puslaika sākumā viņi gan trīs punktus atguva, bet vēlāk, izmantojot viesu kļūdas, atradās ļoti labās pozīcijās, lai samazinātu rezultāta starpību līdz trim punktiem, taču kļūdījās piespēlē, ko izmantoja Delons Armitažs – 23:6.

Kreigs Gilrojs spēles 77. minūtē gan atspēlēja viena piezemējuma tiesu, kas deva Ulsterai cerības, ja vien viņi gūs vēl vismaz trīs punktus, uz zaudējuma bonuspunktu, turklāt, pašā spēles izskaņā viņiem arī bija tāda iespēja, jo noteikumus pārkāpa un dzelteno kartīti saņēma Habana, taču, pozīcija sitienam nebija pārāk izdevīga un bumba lidoja garām vārtiem.

Eiropas čempionu kauss regbijā, otrā kārta

MājniekiViesiRezultāts
Munster RugbySaracens14:3
Ulster RugbyRC Toulon13:23
Bath RugbyToulouse19:21
Northampton SaintsOspreys34:6
MontpellierGlasgow Warriors13:15
ScarletsLeicester Tigers15:3
Castres OlympiqueLeinster Rugby
ASM Clermot AuvergneSale Sharks
WaspsHarlequins
Benetton TrevisoRacing Metro 92

Eiropas izaicinājuma kauss regbijā, otrā kārta

MājniekiViesiRezultāts
London WelshBordeux-Beagles20:52
GrenobleLondon Irish15:25
La RochelleBayonne25:13
Newport Gwent DragonsNewcastle Falcons26:30
BriveZebre21:26
Edinburgh RugbyLyon25:17
Femi-CZ Rugby RovigoCardiff Blues18:33
Exeter ChiefsConnacht Rugby33:13
Bucherest WolvesStade Francais Paris9:13
OyonnaxGloucester Rugby15:25

Izmantotie resursi:
EPCR | Official Website
Planet Rugby | Rugby Union News, Live Rugby...
Live rugby 2014 | Aviva Premiership 2014 |...