Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Feivors Maduka sestdien varētu debitēt Latvijas regbija izlasē

Feivors Maduka sestdien varētu debitēt Latvijas regbija izlasē
Feivors Maduka. Foto: Zigismunds Zālmanis, LRF

Latvijas regbija izlase atguvusies pēc sāpīgās neveiksmes Budapeštā un gatavojas sestdienas spēlei pret Zviedriju, kas notiks Slokas stadionā Jūrmalā. Mūsu izlases sastāvā būs papildinājumi - pievienosies izlases visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Roberts Džo Davidsons, varētu debitēt kādreizējais Anglijas jaunatnes izlašu spēlētājs Feivors Maduka.

"Ungārija bija nopietni gatavojusies spēlei. Viņu aizsardzība spēles pirmajā daļā mūs nedaudz izsita no līdzsvara, turklāt paši pieļāvām tehnisko brāķi," cikla pirmo spēli atceras Latvijas izlases treneris Kristaps Staņa. "Pirmās 20 minūtes netikām spēlē, pēc tam aptuveni 40 minūtes meklējām savu spēli, bet beigās jau atradām risinājumu. Tā varējām darboties visu spēli, bet nebijām morāli nobrieduši, ka ungāri var izrādīt tik jaudīgu pretestību. Mācība visiem, ka katrai spēlei jāpieiet ar pilnu atbildību."

Pirms divām nedēļām notikušajā pirmajā Eiropas čempionāta pirmās konferences Ziemeļu divīzijas cikla spēlē mūsu izlase ar rezultātu 13:38 viesos sāpīgi kapitulēja Ungārijai.

Staņa: "Tā kā tika patērēts daudz spēka, pēc šīs spēles puišiem iedevām pietiekami ilgu laiku, lai sadziedētu traumas. Tālāk notika divi treniņi manā vadībā, strādājot pie spēles tempa palielināšanas un rakiem. Tagad pievienosies arī galvenais treneris, kurš rūpīgi izanalizējis Zviedrijas spēles modeli un uzliks akcentus, kāda būs mūsu spēle. Ir jāspēj dziļi sevī atrast tādu gatavību, kā pavasarī sākām spēli pret Dāniju. Treneris visu laiku uzsver, ka gribam 80 minūtes aizvadīt tādā intensitātē, kādas bija pirmās desmit pret Dāniju. Pret Norvēģiju to īsti nespējām realizēt, jo pirmais puslaiks bija spēles meklēšana un tikai otrajā daļā nodrošinājām uzvaru, bet pret Ungāriju jau nācās zaudēt. Šāda intensitāte jānodrošina no pirmās līdz astoņdesmitajai minūtei. Paātrināsim izspēļu tempu un arī spēlētāju pārvietošanos laukumā, atsevišķām pozīcijām tiks doti konkrēti uzdevumi."

Aizraujošā spēle pret Zviedrijas izlasi sestdien Slokas stadionā sāksies plkst. 15:00, to tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV kanāls. Līdz ar to pirms došanās uz stadionu līdzjutējiem būs iespējams redzēt arī Pasaules kausa pusfināla maču starp Angliju un Jaunzēlandi.

"Izmaiņas sastāvā vēl precizēsim, ļoti iespējams, dažiem spēlētājiem nāksies pamainīt savas pozīcijas, lai viņi spēlētu sev parocīgāku, brīvāku, atvērtāku spēli. Līdz ar to paralēli pozīcijas mainīsies arī citiem, lai viņi spētu nodrošināt spēles modeli. Vienīgi cīņas pozīcijā sastāvs paliks nemainīgs," pauž Latvijas izlases treneris, atklājot, ka komandai pievienosies Roberts Džo Davidsons, kurš pavasarī kļuva par visu laiku rezultatīvāko valstsvienības spēlētāju. Arī viņam varētu tikt pamainīta laukuma pozīcija. Iespējams, ka sestdien izlasē debitēs kādreizējais Anglijas jaunatnes izlašu spēlētājs Feivors Maduka, kurš jau ilgu laiku studē mūsu valstī. "No janvāra mainās starptautiskie noteikumi, ka spēlētājam valstī jābūt nodzīvojušam nevis trīs, bet jau piecus gadus. Ja gribam, lai viņš var pārstāvēt izlasi pavasara ciklā, debitēt nepieciešams tagad. Viņš var nest savu labumu. Feivors ar mums trenējās jau pirms spēles pret Ungāriju, tomēr tad spēlēt neļāva trauma, kā arī mums visas pozīcijas bija nosegtas. Tagad pēc rokādēm viņš varētu debitēt."

Izmantotie resursi:
rugby-latvia.lv


Slēpts komentārs: Banss
, 2019-10-24 12:44, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Atbrauca pastudēt un jau spēlē valstvienībā? āksti
Ko tāds satraukts? Tevi neņem?
, 2019-10-24 13:07, pirms 5 gadiem
aizermans rakstīja: Ko tāds satraukts? Tevi neņem?
neesmu jautājis. satraukts? es runāju par valsts izlasi, manuprāt, lai tajā spēlētu ir jābūt nopietnai saiknei ar valsti. bet es negrasos ar tevi strīdēties, ja tev liekas ka pase ir jadod katram nigeram kurs pačurājis stacijas wc, tad vari tā domat
, 2019-10-24 13:07, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Atbrauca pastudēt un jau spēlē valstvienībā? āksti
Kāpēc ne? "Sie ir reāli kadri ar reālu pienesumu...
, 2019-10-24 13:09, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: neesmu jautājis. satraukts? es runāju par valsts izlasi, manuprāt, lai tajā spēlētu ir jābūt nopietnai saiknei ar valsti. bet es negrasos ar tevi strīdēties, ja tev liekas ka pase ir jadod katram nigeram kurs pačurājis stacijas wc, tad vari tā domat
Paskaties uz Japānas izlasi... Nekāds grēks tas nav, ja 1 vai 2 max piesaistīti spēlētāji. Turklāt, ja lasīji rakstu, 3 gadus tomēr jāuzturas valstī, tas tomēr nav stacijas wc līmenis.
, 2019-10-24 13:18, pirms 5 gadiem
dobrecovs rakstīja: Paskaties uz Japānas izlasi... Nekāds grēks tas nav, ja 1 vai 2 max piesaistīti spēlētāji. Turklāt, ja lasīji rakstu, 3 gadus tomēr jāuzturas valstī, tas tomēr nav stacijas wc līmenis.
Man ir mani uzskati, tu vari domāt kā vēlies un skatīties uz japānas izlasēm. Varbūt paskatamies uz kataras izlasēm? Atceros tie savulaik bija "nopirkuši" veselu roķenes izlasi. Tagd izlases kļust par klubiem izlašu formās un izskatās ka vairums to atbalsta, man tas liekas nozēlojami.
, 2019-10-24 13:33, pirms 5 gadiem
Es ar piekrītu, ka tas tikai norāda uz valsts piederīgo pašlepnuma trūkumu un Latvijas izlases zemo vērtību, ka var tajā būt cilvēki, kas nav Lavijas pilsoņi.
, 2019-10-24 13:33, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Man ir mani uzskati, tu vari domāt kā vēlies un skatīties uz japānas izlasēm. Varbūt paskatamies uz kataras izlasēm? Atceros tie savulaik bija "nopirkuši" veselu roķenes izlasi. Tagd izlases kļust par klubiem izlašu formās un izskatās ka vairums to atbalsta, man tas liekas nozēlojami.
Tas ir normāli un daudzi tā dara, lai palielinātu komandas konkurētspēju un sasniegtu augstākus mērķus. Mazām valstīm ar maziem cilvēku un sportistu resursiem tas ir piedodami. Runa ir par 1 cilvēku. Madukas spēlēšana LV regbija izlasē būtu labs precedents, lai vēlāk naturalizētu labu saspēles vadītāju sieviešu basketbola izlasei un labu centru vīriešu basketbola izlasei.
, 2019-10-24 13:37, pirms 5 gadiem
ehh, šobrīd brīnāmies, ka melns Latvietis. bet pēc 15-20gadiem tas būs normāli. valjigaas un letaas ciepinjas, kas par kapeikām apprecēja (da pie di....as ko) no trešajām valstīm, to sekmees nākotne. šis nau jāsaprot burtiski, bet logiski domājošs cilvēks, domu sapratis. tāpēc priecājamies par sportu, kas mums visiem ļoti patik!!!
, 2019-10-24 13:39, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Tas ir normāli un daudzi tā dara, lai palielinātu komandas konkurētspēju un sasniegtu augstākus mērķus. Mazām valstīm ar maziem cilvēku un sportistu resursiem tas ir piedodami. Runa ir par 1 cilvēku. Madukas spēlēšana LV regbija izlasē būtu labs precedents, lai vēlāk naturalizētu labu saspēles vadītāju sieviešu basketbola izlasei un labu centru vīriešu basketbola izlasei.
Tu esi kaut kāds augstākais spēks, kurš norāda kas ir normāli? Izlase ir izlase, klubi ir klubi un lai nosprāgst visi sporta veidi, kuri netēmā sāk naturalizēt cilvēkus, kam nav saiknes ar valsti.
, 2019-10-24 13:40, pirms 5 gadiem
amurs.007 rakstīja: ehh, šobrīd brīnāmies, ka melns Latvietis. bet pēc 15-20gadiem tas būs normāli. valjigaas un letaas ciepinjas, kas par kapeikām apprecēja (da pie di....as ko) no trešajām valstīm, to sekmees nākotne. šis nau jāsaprot burtiski, bet logiski domājošs cilvēks, domu sapratis. tāpēc priecājamies par sportu, kas mums visiem ļoti patik!!!
vienalga kādā krāsā, ja dzimis mūsu "čiepiņai" tad lai dragā.
, 2019-10-24 13:44, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Man ir mani uzskati, tu vari domāt kā vēlies un skatīties uz japānas izlasēm. Varbūt paskatamies uz kataras izlasēm? Atceros tie savulaik bija "nopirkuši" veselu roķenes izlasi. Tagd izlases kļust par klubiem izlašu formās un izskatās ka vairums to atbalsta, man tas liekas nozēlojami.
Es sportistu naturalizāciju priekš izlasēm pilnīgi noteikti neatbalstu, jo idejas pamatā (nāciju sacenšanās pasaules, kontinentu čempionātos) tās ir NACIONĀLĀS izlases, nevis kosmopolītiskās valstu izlases.

Taču mūsdienu globālistu, pasaules naudasmaisu, ES bosu mērķis ir nāciju likvidēšana un nacionālo valstu pārvēršana kosmopolītu valstīs.

Un es esmu pārliecināts, ka arī caur sportu, un pro komandu sportu īpaši caur neierobežotu naturalizāciju, tiek apzināti realizēta šī nāciju, rasu miksēšana.
, 2019-10-24 13:46, pirms 5 gadiem
Argonauts rakstīja: Es sportistu naturalizāciju priekš izlasēm pilnīgi noteikti neatbalstu, jo idejas pamatā (nāciju sacenšanās pasaules, kontinentu čempionātos) tās ir NACIONĀLĀS izlases, nevis kosmopolītiskās valstu izlases.

Taču mūsdienu globālistu, pasaules naudasmaisu, ES bosu mērķis ir nāciju likvidēšana un nacionālo valstu pārvēršana kosmopolītu valstīs.

Un es esmu pārliecināts, ka arī caur sportu, un pro komandu sportu īpaši caur neierobežotu naturalizāciju, tiek apzināti realizēta šī nāciju, rasu miksēšana.
Un standarta lumpenis mauros "visi tā dara" un darīs pakaļ. No globalizācijas neizbēgt, tas skaidrs. Bet nu ja pārstāv valstsvienību, saiknei ir jābūt, man tas liekas pašsaprotami, bet lielākoties tādam sporta bļaurim jau vienalga kas tur apmierina viņa ego, kamēr šis lēkā pa dīvānu.
, 2019-10-24 13:47, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Tu esi kaut kāds augstākais spēks, kurš norāda kas ir normāli? Izlase ir izlase, klubi ir klubi un lai nosprāgst visi sporta veidi, kuri netēmā sāk naturalizēt cilvēkus, kam nav saiknes ar valsti.
Es jau uzrakstīju - daudzi tā dara un tāpēc tas ir normāli (no vārda - norma). Tie, kuri ir pret atsevišķu ārzemju sportistu piesaistīšanu izlases pastiprināšanai un domā, ka mēs paši varam izaudzināt pietiekami daudz augsta līmeņa sportistu, lai varētu sekmīgi spēlēt Eiropas un pasaules lielākajos turnīros, ir naivi un patiesībā nevēl mūsu izlasēm un attiecīgo sporta veidu attīstībai labu.
, 2019-10-24 13:49, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Es jau uzrakstīju - daudzi tā dara un tāpēc tas ir normāli (no vārda - norma). Tie, kuri ir pret atsevišķu ārzemju sportistu piesaistīšanu izlases pastiprināšanai un domā, ka mēs paši varam izaudzināt pietiekami daudz augsta līmeņa sportistu, lai varētu sekmīgi spēlēt Eiropas un pasaules lielākajos turnīros, ir naivi un patiesībā nevēl mūsu izlasēm labu.
Jā, es esmu pret!!! Un neesmu naivs. Ja nav mums basketbola sievietes, tad nevajag mums ari ievestas amurikanietes, krievenes vai vvz kadus čortus
, 2019-10-24 13:50, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Un standarta lumpenis mauros "visi tā dara" un darīs pakaļ. No globalizācijas neizbēgt, tas skaidrs. Bet nu ja pārstāv valstsvienību, saiknei ir jābūt, man tas liekas pašsaprotami, bet lielākoties tādam sporta bļaurim jau vienalga kas tur apmierina viņa ego, kamēr šis lēkā pa dīvānu.
Tu esi patiesībā pēdējā instancē, ka atļaujies apsaukāt citādi domājošos? Vai arī nervi vāji?
, 2019-10-24 13:50, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: neesmu jautājis. satraukts? es runāju par valsts izlasi, manuprāt, lai tajā spēlētu ir jābūt nopietnai saiknei ar valsti. bet es negrasos ar tevi strīdēties, ja tev liekas ka pase ir jadod katram nigeram kurs pačurājis stacijas wc, tad vari tā domat
Par izmaiņām lasīji. Jānodzīvo 5 gadi valstī. Tava ironija nevietā. Neatbalstu kura katra naturalizāciju , bet 5 gadi tas jau ir pietiekoši ilgs laiks. Konkrēti šis gadījums varētu būt diskutabls-te ir tikai 3 gadi.
Izlasi 12.pantu.
https://likumi.lv/doc.php?id=57512
, 2019-10-24 13:50, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Es jau uzrakstīju - daudzi tā dara un tāpēc tas ir normāli (no vārda - norma). Tie, kuri ir pret atsevišķu ārzemju sportistu piesaistīšanu izlases pastiprināšanai un domā, ka mēs paši varam izaudzināt pietiekami daudz augsta līmeņa sportistu, lai varētu sekmīgi spēlēt Eiropas un pasaules lielākajos turnīros, ir naivi un patiesībā nevēl mūsu izlasēm un attiecīgo sporta veidu attīstībai labu.
ar kaut kādiem sapirktiem mērkaķiem, tā vairs nav mūsu izlase
, 2019-10-24 13:51, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Tu esi patiesībā pēdējā instancē, ka atļaujies apsaukāt citādi domājošos? Vai arī nervi vāji?
kurš tika apsaukāts?
, 2019-10-24 13:52, pirms 5 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Jā, es esmu pret!!! Un neesmu naivs. Ja nav mums basketbola sievietes, tad nevajag mums ari ievestas amurikanietes, krievenes vai vvz kadus čortus
Tad tev jāatzīst arī tas, ka mums nevajag lielus panākumus. Nekas, ka netiksim EČ, PČ finālturnīros vai uz OS. Tikai tad nevajag lamāt trenerus vai federāciju vadītājus.
, 2019-10-24 13:52, pirms 5 gadiem
Banss ir pastala !!!
, 2019-10-24 13:55, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Es jau uzrakstīju - daudzi tā dara un tāpēc tas ir normāli (no vārda - norma). Tie, kuri ir pret atsevišķu ārzemju sportistu piesaistīšanu izlases pastiprināšanai un domā, ka mēs paši varam izaudzināt pietiekami daudz augsta līmeņa sportistu, lai varētu sekmīgi spēlēt Eiropas un pasaules lielākajos turnīros, ir naivi un patiesībā nevēl mūsu izlasēm un attiecīgo sporta veidu attīstībai labu.
lai pateiktu, ka tas ir normāli, ir vajadzīgi precīzi dati, kuri parādītu, ka vairākums VISU pasaules valstu plaši naturalizē ārvalstniekus.

tavs apgalvojumus "daudzi dara, tāpēc tas ir normāli" ir nepamatots ar statistiku, tātad tu pats uzspied citiem savu viedokli, "kas ir normāli".
, 2019-10-24 14:00, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Tad tev jāatzīst arī tas, ka mums nevajag lielus panākumus. Nekas, ka netiksim EČ, PČ finālturnīros vai uz OS. Tikai tad nevajag lamāt trenerus vai federāciju vadītājus.
Tikam uz eč futbolā(tiesa , tas bija negadijums), bez iebraucejiem, basketbolā vīriesu-bez, hokejā- nosacīti bez. Panākumi mums ir gana, takā nevajag d...t
, 2019-10-24 14:01, pirms 5 gadiem
Argonauts rakstīja: lai pateiktu, ka tas ir normāli, ir vajadzīgi precīzi dati, kuri parādītu, ka vairākums VISU pasaules valstu plaši naturalizē ārvalstniekus.

tavs apgalvojumus "daudzi dara, tāpēc tas ir normāli" ir nepamatots ar statistiku, tātad tu pats uzspied citiem savu viedokli, "kas ir normāli".
To nesen teica viens Latvijas basketbola treneris (neatceros kurš), ka Eiropā ārzemniekus nenaturalizē tikai 3 valstis: Lietuva, Latvija un Serbija.

Viens no iemesliem, kāpēc Melnkalne apspēlēja mūsu vīriešu izlasi un aizbrauca uz PK, bija viņu naturalizētais saspēles vadītājs. Viens no iemesliem, kāpēc Rīgā izgāzās sieviešu basketbola izlase, bija politiķu nepieļautā Pedijas naturalizācija.
, 2019-10-24 14:05, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: To nesen teica viens Latvijas basketbola treneris (neatceros kurš), ka Eiropā ārzemniekus nenaturalizē tikai 3 valstis: Lietuva, Latvija un Serbija.

Viens no iemesliem, kāpēc Melnkalne apspēlēja mūsu vīriešu izlasi un aizbrauca uz PK, bija viņu naturalizētais saspēles vadītājs. Viens no iemesliem, kāpēc Rīgā izgāzās sieviešu basketbola izlase, bija politiķu nepieļautā Pedijas naturalizācija.
apgalvojums "naturalizē daudzas valstis, tas ir normāli", "nenaturalizē tikai Baltijas valstis" un argumentu, statistikas par visas pasaules valstu vairākumu vietā teksts "neatceros kurš" - ir tipisks trollings un demagoģija.
, 2019-10-24 14:07, pirms 5 gadiem
Argonauts rakstīja: apgalvojums "naturalizē daudzas valstis, tas ir normāli", "nenaturalizē tikai Baltijas valstis" un argumentu, statistikas par visas pasaules valstu vairākumu vietā teksts "neatceros kurš" - ir tipisks trollings un demagoģija.
Klau, man nav laika vākt statistiku par visām pasaules valstīm, lai tev kaut ko pierādītu. Manuprāt, tas ir acīmredzams, ka naturalizēti spēlētāji ir ļoti daudzu valstu izlasēs.
, 2019-10-24 14:12, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: To nesen teica viens Latvijas basketbola treneris (neatceros kurš), ka Eiropā ārzemniekus nenaturalizē tikai 3 valstis: Lietuva, Latvija un Serbija.

Viens no iemesliem, kāpēc Melnkalne apspēlēja mūsu vīriešu izlasi un aizbrauca uz PK, bija viņu naturalizētais saspēles vadītājs. Viens no iemesliem, kāpēc Rīgā izgāzās sieviešu basketbola izlase, bija politiķu nepieļautā Pedijas naturalizācija.
Tas treneris nefleitē kaut ko? Kaut kā neizdodas atrast naturalizētus spēlētājus, piemēram, Igaunijas vai Islandes basketbola izlašu sastāvos.
, 2019-10-24 14:12, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Klau, man nav laika vākt statistiku par visām pasaules valstīm, lai tev kaut ko pierādītu. Manuprāt, tas ir acīmredzams, ka naturalizēti spēlētāji ir ļoti daudzu valstu izlasēs.
tas nav acīmredzams, jo es neredzu statistiku par visām pasaules valstīm.
ja tev nav statistikas par eiropas/ pasaules valstu vairākuma, tad apgalvojums, ka tas ir normāli visā pasaulē vai eiropā, ir sava viedokļa demagoģiska uzspiešana
, 2019-10-24 14:13, pirms 5 gadiem
Es gan esmu par jo regbījs valstī saņem mazu atbalstu no valsts un lielākoties ir amatieru sports un ja paņem tik vienu no gandrīz 30 spēlētājiem es tur problēmu neredzu ja kādam nepatīk lai pats trenējas un iet spēlē viņa vietā ja spēj.
, 2019-10-24 14:18, pirms 5 gadiem
es cik sapratu, ka regbijā ir diezgan demokrātiski noteikumi un to nesauc par naturalizāciju, kā mēs saprotam basketbolā vai hokejā, kur nepieciešama attiecīgās valsts pilsoņa pase! uzmauks pāris spēles kamēr dzīvo Latvijā un viss. man liekas kaut kādas kriketa vai beisbola izlases ar tāpat tiek vāktas prakstiski pilnībā no ārvalstu studentiem. lielākā daļa sabiedrības to pat nepamanīs un Saeimā nebalsos par pases došanu.
, 2019-10-24 14:24, pirms 5 gadiem
Un es esmu pret naturalizāciju tipa Latvijas labā viena iemesla pēc, tie iebraucēji neviens nezin latviešu valodu un vēsturi. lai nodzīvo 5 gadus , iemācās valodu, vēsturi un dabū pasi, tad spēlē izlasē.
, 2019-10-24 14:24, pirms 5 gadiem
Argonauts rakstīja: Es sportistu naturalizāciju priekš izlasēm pilnīgi noteikti neatbalstu, jo idejas pamatā (nāciju sacenšanās pasaules, kontinentu čempionātos) tās ir NACIONĀLĀS izlases, nevis kosmopolītiskās valstu izlases.

Taču mūsdienu globālistu, pasaules naudasmaisu, ES bosu mērķis ir nāciju likvidēšana un nacionālo valstu pārvēršana kosmopolītu valstīs.

Un es esmu pārliecināts, ka arī caur sportu, un pro komandu sportu īpaši caur neierobežotu naturalizāciju, tiek apzināti realizēta šī nāciju, rasu miksēšana.
Pasaules nākotne ir bez robežām un valstīm. Patīk tev tas vai nepatīk. Cita ceļa nav.
, 2019-10-24 14:25, pirms 5 gadiem
amurs.007 rakstīja: ehh, šobrīd brīnāmies, ka melns Latvietis. bet pēc 15-20gadiem tas būs normāli. valjigaas un letaas ciepinjas, kas par kapeikām apprecēja (da pie di....as ko) no trešajām valstīm, to sekmees nākotne. šis nau jāsaprot burtiski, bet logiski domājošs cilvēks, domu sapratis. tāpēc priecājamies par sportu, kas mums visiem ļoti patik!!!
Nav nekā slikta būt melnam.
, 2019-10-24 14:29, pirms 5 gadiem
dobrecovs rakstīja: Pasaules nākotne ir bez robežām un valstīm. Patīk tev tas vai nepatīk. Cita ceļa nav.
un bez cilvēkiem! cita ceļa nav!
, 2019-10-24 14:29, pirms 5 gadiem
dobrecovs rakstīja: Pasaules nākotne ir bez robežām un valstīm. Patīk tev tas vai nepatīk. Cita ceļa nav.
ne es, ne tu nezini, kas būs nākotnē, tāpēc netirs pa tukšo.

ja par nākotnes iespējamiem scenārijiem, tad iespējams, ka tuvāko 10- 20+ gadu laikā "welcomistu", globālistu politikas graujošās darbības rezultātā Eiropā vairākumā valstu pie varas nāks radikāļi, trakās āfrikāņu, aziātu imigrācijas pretinieki, ES sabruks un Eiropas valstu robežas tiks daudzkārtīgi pastiprinātas, nevis likvidētas.
Pirmo četru vietu ieguvējas. Foto: Juris Bērziņš Soms.

Latvijas čempionāta 1. posmā regbijā U16 jauniešiem godalgas izcīna Baldone, Eleja un "Livonia"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notikušajā Latvijas regbija čempionāta pirmajā posmā U16 jauniešiem pagājušā gada vicečempioni RK “Livonia/Rīga” spēlētāji izcīnīja trešo vietu, esot ļoti tuvu otrajai vietai, jo spraigā cīņā ar divu punktu starpību piekāpās pagājušā gada čempioniem Elejai. Par posma uzvarētājiem kļuva progresu parādījušie Baldones/ĶNSS regbisti.
Foto: Latvijas Regbija federācija
1

Latvijas regbija izlase uzvar izšķirošajā cīņā par pirmo vietu divīzijā

LETA. Latvijas vīriešu regbija izlase sestdien Jelgavā izcīnīja uzvaru un ieņēma pirmo vietu Konferences divīzijā. Latvijas regbisti izšķirošajā mačā ar 29:25 (12:14) pārspēja Dāniju.
"Livonia" (dzeltenie) spēle pret Eleju par 1. vietu U14, kur ar 5:2 uzvarēja livonieši. Foto: Juris Bērziņš-Soms

Ar "Livonia", "Mītava" un Elejas uzvarām sācies Latvijas čempionāts regbijā jauniešiem

Pirms dažām dienām ar pirmo posmu sākās 2024. gada Latvijas čempionāts regbijā trijām jaunākajām jauniešu vecuma grupām, kur ar uzvarām izcēlās RK “Livonia” U14 grupā, RK “Mītava” U12 grupā un Eleja U10 grupā.