Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

“Harlequin” negaidīti pārspēj “Saracens”

Juris Miņins
Juris Miņins

“Harlequin” negaidīti pārspēj “Saracens”
Foto: planetrugby.com

Ar diezgan negaidītiem rezultātiem tika aizvadītas šīsdienas Anglijas regbija Premjerlīgas spēles, vienā no kurām, Londonas komandu cīņā, “Harlequin” ar 17:10 pārspēja “Saracens”.

Abas Londonas komandas šai spēlei piegāja ar dažādu noskaņojumu, jo “Saracens”, pierādot savu pārspēku pār pārējām komandām, vēl nebija zaudējusi šajā sezonā, bet “Harlequin” bija tikai viens panākums.

“Arlekīni” spēli sāka aktīvāk un Tima Sveila soda sitnienam, kas tika realizēts trešajā minūtē, drīz vien pievienojās viņa realizācija, ko Sveils varēja izpildīt pēc Tima Visera lieliskās spēles aizsardzībā, kas ļāva viņam pārtvert bumbu un aizskriet no visiem pretspēlētājiem. Līdz ar to jau piektajā mača minūtē rezultāts bija kļuvis 10:0. Savukārt spēles ceturtdaļas atzīme tika sagaidīta jau ar rezultātu 17:0, jo “Harlequins” noorganizēja vēl vienu septiņu punktu uzbrukumu.

Ar rezultātu 17:0 arī noslēdzās pirmais puslaiks un tas deva vielu pārdomām “Saracens” komandai, sevišķi pēc tam kā puslaika beigās viņi nerealizēja lielisku iespēju gūt piezemējumu vēl pirmajā mača pusē.

Otrās 40 minūtes gan sākās ar ātru septiņu punktu atbildi, taču tas pēc būtības arī bija viss uz ko esošie čempioni un turnīra līderi bija spējīgi, jo viņu oponentu aizsardzība bija gatava teju visam kas tika piedāvāts un pat spēles izskaņā radusies iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā gaidīto nedeva un “Saracens” zaudēja ar 10:17, kas viņiem gan deva vienu bonusa punktu par minimālo zaudējumu.

Zaudējums pret “Harlequin” komandu “Saracens” vienību atmeta uz otro vietu turnīra tabulā, jo cita Londonas komanda, “Wasps” ar 20:15 pārspēja Northemptonas “Saints” un turpina spēlēt bez zaudējumiem. Esošo čempionu stāvokli turnīra tabulā varētu pasliktināt arī “Bath” komanda, kura rītdien spēlēs pret Lesteras “Tigers” un, ja uzvarēs, ieņems augstāku pozīciju nekā “Saracens”.

Anglijas Premjerlīga, 4. kārta

MājniekiViesiRezultāts
GlosteraŅūkāslas “Falcons”13:18
“Harlequin”“Saracens”17:10
Northemptonas “Saints”“Wasps”15:20
Vusteras “Warriors”Seiltas “Sharks”34:34

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com