Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Transact Pro" Amsterdamā iekļūst 20 labāko pulkā

"Transact Pro" Amsterdamā iekļūst 20 labāko pulkā
"Transact Pro" Amsterdamā. Foto: RK "Miesnieki"

44. "Amsterdam Sevens" regbija 7 turnīrs noslēdzies regbija kluba "Miesnieki" komandai "Transact Pro", kam neveiksme cīņā pret spēcīgo Itālijas "3/4 DM" liedza izcīnīt uzvaru grupā. Iegūta 20. vieta, kas ir pārliecinoši visu laiku labākais komandas panākums šajā prestižajā turnīrā.

Šodien "Transact Pro" cīnījās apakšgrupu otro labāko komandu izslēgšanas spēļu turnīrā "Canon Cup", cīnoties par 13. vietu. 12 komandas bija sadalītas četrās apakšgrupās. "Transact Pro" dienas pirmajā duelī cīnījās ar spēcīgo Itālijas vienību "3/4 DM". Itāļi uz papīra bija favorīti, jo vakar bija pamanījušies sakrāt gana iespaidīgu gūto/ zaudēto piezemējumu attiecību (16:4), kamēr miesniekiem šajā rādītājā bija pieticīgāks rezultāts (6:5). Taču "Transact Pro" laukumā itāļiem lika krietni pasvīst. Vispirms Andrejs Aleksandrovs guva piezemējumu un iesita arī realizācijas sitienu, panākot 7:0. Itāļi uz to arī atbildēja ar septiņu punktu gājienu. Dramatiska izvērtās spēles izskaņa, kad "3/4 DM" pēdējā uzbrukumā guva piezemējumu un izrāva uzvaru.

Spēļu kalendārs Latvijas komandai bija ļoti nepateicīgs, jo jau pēc nepilnas stundas nācās aizvadīt otro spēli. Tajā pretī stājās Nīderlandes "AAC Amsterdam". Mača sākumā mājinieki uzreiz izvirzījās vadībā, gūstot piezemējumu. Mājinieki bija svaigāki, taču "Transact Pro" izdevās lauzt spēles gaitu. Vispirms Andrejs Aleksandrovs rezultātu izlīdzināja, bet vēlāk uzvaru ar piezemējumu izrāva Emīls Balodis (10:5).

Lai uzvarētu grupā un turpinātu cīņu par "Canon Cup", miesniekiem bija jācer uz labvēlīgu iznākumu abu oponentu savstarpējā cīņā. Labvēlīgs iznākums - tā būtu bijusi mājinieku uzvaru ar 5:0. Taču itālieši neko dāvināt nebija gatavi un izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 34:21. Līdz ar to "Transact Pro" turnīru noslēdza 20. vietā 48 komandu konkurencē. Komanda šajā turnīrā piedalījās piekto reizi, un tā ir visu laiku augstākā vieta. Ar trim piezemējumiem šajā turnīrā izcēlās Andrejs Aleksandrovs un Krists Kruskops, divreiz bumbu pretinieku ieskaites laukumā piezemēja Emīls Balodis, bet vienreiz - Toms Asejevs.

SpēleRezultāts
"Transact Pro" - "3/4 DM"7:12
"Transact Pro" - "AAC Amsterdam"10:5
"3/4 DM" - "AAC Amsterdam"34:21

"Transact Pro" galvenais treneris Uldis Bautris: "Bijām pelnījuši uzvarēt arī itāļus, taču paši izlaidām uzvaru. Izvirzījāmies vadībā ar 7:0, bija iespējas palielināt pārsvaru, taču izniekojām labas epizodes. Pietrūka prāta, brīžiem vajadzēja nospēlēt gudrāk. Otrajā spēlē pret holandiešiem mums bija liels pārsvars, taču pietrūka svaiguma. Viņiem tā bija dienas pirmā spēle, mums - burtiski otrā pēc kārtas. Uzvarējām tik un tā, bet uzvara varēja būt pārliecinošāka. Kopumā šis mums bija veiksmīgs turnīrs, varu paslavēt visus savus spēlētājus. Mums nebija izteikta 1. sastāva, spēlēja visi un deva savu ieguldījumu. Varu būt priecīgs. Mums ir bāze, uz ko nākotnē veidot vēl spēcīgāku komandu. Lai šādā turnīrā sasniegtu vairāk, būtu arī jātrenējas vairāk, jo komandu līmenis ir ļoti augsts."

"Transact Pro" Amsterdamā

VārdsUzvārds
AndrisAndersons
ElmārsŠefanovskis
EmīlsBalodis
EmīlsCēburs
GunārsAndersons
IvarsEglis
JurisIesalnieks
KristsKruskops
MaksimsBatrakovs
RaivisKokins
TomsAsejevs
ViktorsSilvoniks
AndrejsAleksandrovs

Treneris: Uldis Bautris
Ārste: Jekaterina Liepiņa
Menedžeris: Anatolijs Vasiļjevs

Resurss:
Amsterdam Sevens Rugby

     [+] [-]

, 2015-05-27 03:43, pirms 9 gadiem
Apsveicu. Cik dzirdēju "Deadly Dutch" arī ir "neoficiālā" Nīderlandes 7s komanda. Tā turēt.