Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Eži" apspēlē LLU

"Eži" apspēlē LLU
"Eži"
Foto: Zigismunds Zālmanis

Ozolnieku vidusskolas stadionā notika 20. “Livland” Latvijas meistarsacīkšu pirmā apļa ceturtās kārtas spēle starp čempioniem “Eži/LMT” un LLU regbistiem. “Eži/LMT” bija pārāki ar 17:8 (12:8). Jāpiebilst, ka “Ežiem” tā bija trešā uzvara trīs spēlēs, bet LLU piedzīvoja otro zaudējumu četros mačos.

Rezultātu spēlē atklāja “Eži/LMT” – Jānis Šveds piezemēja bumbu sāncenšu ieskaites laukumā, bet Kristaps Bērziņš precīzi izpildīja realizācijas sitienu – 7:0. Taču LLU nepadevās un atbildēja ar komandas spēlējošā trenera Arvja Pilenieka soda sitienu – 3:7. Vēl vairāk – pēc mirkļa LLU ar tā paša Pilenieka pūlēm piezemēja bumbu Latvijas čempionu ieskaites laukumā, izvirzoties vadībā ar 8:7. Puslaika izskaņā iniciatīva gan atkal pārgāja “Ežu” pusē, un Gunārs Grīnvalds atkal vadībā izvirzīja čempionus, panākot 12:8. Mača otrajā daļā laukumā valdīja līdzīga, taču maz rezultatīva cīņa. Vienīgo piezemējumu guva Viesturs Punāns, panākot 17:8. Tāds arī bija spēles gala rezultāts.

“Eži/LMT” galvenais treneris Juris Straume: "Spēles sākumā abām komandām laukumā vairāk bija jaunie spēlētāji. Abi pretinieki daudz skrēja, taču rezultāts neko daudz neauga. Otrajā puslaikā mēs laidām laukumā pieredzes bagātākos regbistus, ātri guvām vienu piezemējumu un šķita, ka spēle tūlīt aizies no rokas. Taču diemžēl katrs sāka spēlēt par sevi, nebija disciplīnas un nebija arī vairāk punktu. Daudz nopelnījām neattaisnotus sodus. Pie šī spēles elementa mums vēl būs jāpiestrādā."

LLU galvenais treneris Arvis Pilenieks: "Puiši izpildīja visus norādījumus. Kārtīgi nocīnījāmies aizsardzībā. Tāpēc “Eži” bieži kļūdījās. Mēs labi darbojāmies spēka cīņu izspēlēs un bijām arī vairākās labās izdevībās uzbrukumā. Otrajā puslaikā neiesitām divus soda sitienus no samērā labām izdevībām."

Citā spēlē Anniņmuižā 4. kārtas ietvaros “Miesnieki/Ķekava” tikās ar “Miesniekiem” un bija pārāka ar 38:7 (31:0). Jāpiebilst, ka “Miesniekiem” tā bija trešā uzvara četrās spēlēs, bet “Livonia/Garkalne” regbistiem ceturtā neveiksme četros mačos.

“Miesnieki/Ķekava” galvenais treneris Uldis Bautris: "Spēles pirmo puslaiku aizvadījām ar vairākiem pamatsastāva spēlētājiem, tāpēc mums bija samērā izteikts pārsvars. Mača otrajā daļā laukumā laidām vairākus rezervistus. Tad spēle bija līdzīgāka. Sestdien notiks Latvijas čempionāta pirmais posms regbijā 7, tāpēc “Livonia/Garkalne” vairāki vadošie spēlētāji nepiedalījās mačā, taupoties šīm sacensībām. Mēs spēlējām plašāk, pārsvarā ar uzbrucējiem. Tas deva rezultātu."

“Livonia/Garkalne” kluba prezidents Vigo Valdavs: "Reāli šo spēli aizvadījām ar jauniešu sastāvu. Pozitīvi ir tas, ka mūsu jaunā maiņa ieguva pieredzi kaujas apstākļos. Turklāt vēl guvām septiņus punktus, otro puslaiku nocīnoties neizšķirti."

“Livland” Latvijas meistarsacīkšu turpinājumā svētdien, 29. maijā, pulksten 14.00 Vaidavā Valmieras “Fēnikss” uzņems “Kalve” regbistus.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs


, 2011-05-24 22:54, pirms 13 gadiem
Jāatzīst LLU progress šajā sezonā - cienīgi nospēlējuši pret čempioniem!
, 2011-05-24 22:55, pirms 13 gadiem
Monstrā ... LLU jau teju līdzīgs ar līdzīgu cīnās pret čempioniem ... studenti turpina progresēt
, 2011-05-25 08:35, pirms 13 gadiem
4. kārtas ietvaros “Miesnieki/Ķekava” tikās ar “Miesniekiem” ?

2 miesnieki?
, 2011-05-25 08:46, pirms 13 gadiem
Autor pilnīgs ambīlis Pat nepārlasa ko iekopē "Citā spēlē Anniņmuižā 4. kārtas ietvaros “Miesnieki/Ķekava” tikās ar “Miesniekiem” "

LLU nospēlēja savu spēli, turklāt Eži bija tālu no laba(pat ne labākā)snieguma. Vāja spēle Ežu izpildījumā !
, 2011-05-25 08:52, pirms 13 gadiem
Miesnieki/Ķekava ir nomainījuši galveno treneri? Pēc spēles ar KALVI interviju bija sniedzis Normunds Struža kā galvenais treneris, tagad Bautris. Kā tad īsti ir???
, 2011-05-25 10:37, pirms 13 gadiem
kurkins rakstīja: Autor pilnīgs ambīlis Pat nepārlasa ko iekopē "Citā spēlē Anniņmuižā 4. kārtas ietvaros “Miesnieki/Ķekava” tikās ar “Miesniekiem” "

LLU nospēlēja savu spēli, turklāt Eži bija tālu no laba(pat ne labākā)snieguma. Vāja spēle Ežu izpildījumā !
... tieši to pašu teica Fēnikss un Livonija pēc spēles ar LLU ...
varbūt ar ka visiem tieši pret LLU uznāk melnās dienas ... spēli klātienē neredzēju, bet tīri statistiskais iespaids ir spēcīgs ... zaudēti 17 punkti Ežiem, kuri atšķirībā no Miesniekiem nemēdz atbraukt izteikti vājā sastāvā izklausās daudzsološi komandai kurā vairums spēlētāju ar regbija bumbu iepazinušies šai vai pagājušajā gadā

P.S. ... varētu jau pārmest autoram(ievietotājam) par sliktu copy-paste, bet tomēr rakstā ir solīda atsauksme uz preses rezlīzes autoru un visus pārmetumus laikam vajadzētu vērst uz Jāni Erenbergu, kurš sagatavojis tik paviršas relīzes.
, 2011-05-25 11:13, pirms 13 gadiem
maafree rakstīja: P.S. ... varētu jau pārmest autoram(ievietotājam) par sliktu copy-paste, bet tomēr rakstā ir solīda atsauksme uz preses rezlīzes autoru un visus pārmetumus laikam vajadzētu vērst uz Jāni Erenbergu, kurš sagatavojis tik paviršas relīzes.
Nevis rezlīzes, bet relīzes... Turklāt, ja gribi izlasīt J. Erenberga gatavotās relīzes, skaties LRF mājas lapu rugby.lv!
, 2011-05-25 11:21, pirms 13 gadiem
Relīzē patiešām viss bija kā pieklājas. SC to bija pārkopējuši pavirši
, 2011-05-25 13:26, pirms 13 gadiem
Johny Bull rakstīja: Nevis rezlīzes, bet relīzes... Turklāt, ja gribi izlasīt J. Erenberga gatavotās relīzes, skaties LRF mājas lapu rugby.lv!
Ja tā ir SC vaina tad izsaku savu atvainošanos Erenberga kungam. Tiešām nespēju pat iedomāties, ka taisot copy-paste(vai pārakstot) sataisa kļūdas.

Runājot par LRF mājaslapu laikam arī jāsaka labi vārdi, ja vēl pagājušogad informācija tur parādījās ~ 2-3 nedēļas pēc notikumiem un operatīvākie informācijas sniedzēji virtuālā vidē bija SC, parsportu.lv, delfi, regbijs.eu vai klubu mājaslapas, tad šogad izskatās tiešām tur kāds arī aktīvi darbojas un informācija tiek atjaunota.

Tomēr turpmāk es tāpat izvēlēšos apskatīt jaunākos regbija rezultātus, kopā ar citiem sporta notikumiem.

P.S. par to pārrakstīšanos gan nevietā aizrādīji, jo tai pat teikumā ir pareizi, un virtuālās vides komentāri nav vieta, kur izceļas ar pareizrakstību ... par rakstiem un relīzēm ir cita runa
, 2011-05-25 19:10, pirms 13 gadiem
maafree rakstīja: P.S. par to pārrakstīšanos gan nevietā aizrādīji, jo tai pat teikumā ir pareizi, un virtuālās vides komentāri nav vieta, kur izceļas ar pareizrakstību ... par rakstiem un relīzēm ir cita runa
Pareizrakstība ir kārtības māte!!! Nika, Pika gramatika, Maziem bērniem nepatika, Nezināja likumu, Dabūja pa plikumu!!!

Mūžu dzīvo - mūžu mācies!

Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties - Uļjanovs Ļeņins!!!
Pirmo četru vietu ieguvējas. Foto: Juris Bērziņš Soms.

Latvijas čempionāta 1. posmā regbijā U16 jauniešiem godalgas izcīna Baldone, Eleja un "Livonia"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notikušajā Latvijas regbija čempionāta pirmajā posmā U16 jauniešiem pagājušā gada vicečempioni RK “Livonia/Rīga” spēlētāji izcīnīja trešo vietu, esot ļoti tuvu otrajai vietai, jo spraigā cīņā ar divu punktu starpību piekāpās pagājušā gada čempioniem Elejai. Par posma uzvarētājiem kļuva progresu parādījušie Baldones/ĶNSS regbisti.
Foto: Latvijas Regbija federācija
1

Latvijas regbija izlase uzvar izšķirošajā cīņā par pirmo vietu divīzijā

LETA. Latvijas vīriešu regbija izlase sestdien Jelgavā izcīnīja uzvaru un ieņēma pirmo vietu Konferences divīzijā. Latvijas regbisti izšķirošajā mačā ar 29:25 (12:14) pārspēja Dāniju.
"Livonia" (dzeltenie) spēle pret Eleju par 1. vietu U14, kur ar 5:2 uzvarēja livonieši. Foto: Juris Bērziņš-Soms

Ar "Livonia", "Mītava" un Elejas uzvarām sācies Latvijas čempionāts regbijā jauniešiem

Pirms dažām dienām ar pirmo posmu sākās 2024. gada Latvijas čempionāts regbijā trijām jaunākajām jauniešu vecuma grupām, kur ar uzvarām izcēlās RK “Livonia” U14 grupā, RK “Mītava” U12 grupā un Eleja U10 grupā.