Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Garkalne"/"Livonia" uzvar Latvijas regbija čempionāta fināla ģenerālmēģinājumā

Ints Megnis
Ints Megnis

"Garkalne"/"Livonia" uzvar Latvijas regbija čempionāta fināla ģenerālmēģinājumā
Epizode no "Stats"/"Ķekava" un "Garkalne"/"Livonia" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis (LRF)

"Garkalne"/"Livonia" regbisti sestdien Latvijas čempionāta spēlē ar 21:19 (18:5) apspēlēja "Stats"/"Ķekava" spēlētājus duelī, kas, visticamāk, bija nākammēnes gaidāmā fināla ģenerālmēģinājums.

Pirmais puslaiks manāmi labāks izvērtās garkalniešiem un pārtraukumā komandas devās pie rezultāta 18:5. Kaut otrajā spēles daļā "Miesniekiem" izdevās veikt veiksmīgus realizācijas sitienus, ar to nebija gana uzvarai. Neskatoties uz šo neveiksmi, tieši "Stats"/"Ķekava" garantēja vietu Latvijas čempionāta finālā, bet "Garkalne"/"Livonia" komandai tā būs jāizcīna regulārās sezonas noslēdzošajā duelī.

Vēl vienā spēlē sestdien LMT/"Eži" ar 29:21 pārspēja "Jūrmalu".

Pēc sestdien aizvadītajām spēlēm kļuvis zināms, ka "Miesnieki" spēlēs finālā un "Jūrmala" cīnīsies par 3.vietu. Savukārt otra ceļazīme uz finālu tiks sadalīta 6. oktobri, kad "Garkalne"/"Livonia" uzņems LMT/"Eži". Šīs spēles zaudētāji piebiedrosies jūrmalniekiem cīņā par bronzas godalgām.

Fināls un spēle par trešo vietu ieplānoti 13. oktobrī.