Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

NRL zvaigzne Thērsotns šosezon vairs nespēlēs

Juris Miņins
Juris Miņins

NRL zvaigzne Thērsotns šosezon vairs nespēlēs
Džonatans Thērstons
Foto: NRL.com

Nacionālās regbija līgas (NRL) zvaigzne un viens no visu laiku izcilākajiem regbija līgas spēlētājiem Džonatans Thērstons, pleca savainojuma dēļ, šajā sezonā laukumā vairs nedosies.

Austrālijas regbija līgas, jeb regbija-13, spēlētājs Džonatans Thērstons tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem regbistiem, kurš četras reizes ir atzīts par NRL vērtīgāko spēlētāju, četras reizes uzvarējis labākā spēlētāja noteikšanas balsojumā starp NRL spēlētāju arodbiedrības biedriem, kā arī saņēmis neskaitāmas citas balvas un individuālās atzinības.

Diemžēl, bet kā ziņo NRL oficiālā mājaslapa, šosezon Thērstons laukumā vairs nedosies, jo viņam ir nepieciešama pleca operācija. Plecu viņš savainoja šonedēļ notikušajā “State of Origin” maču sērijas otrajā cīņā, kurā gan viņš kļuva par galveno mača varoni, gūdams izšķirošos divus punktus, kas Kvīnslendas “Maroons” deva uzvaru un izlīdzīnāja rezultātu sērijā, 1-1.

Sīkākas savainojuma detaļas netiek atklātas, taču jau tagad ir zināms, ka šis savainojums ir milzīgs trieciens gan Kvīnslendas “Maroons” izlasei, gan Ziemeļkvīnslendas “Cowboys” komandai, kuru Thērstons pārstāv NRL čempionātā.

Tiesa gan, tieši “Cowboys” komanda bija tā, kas uzstāja, ka Thērstonam ir jāveic operācija, jo šonedēļ gūtais savainojums faktiski ir vecā savainojuma recidīvs, jo tieši pleca traumas dēļ pussargam bija jāizlaiž pirmā šīgada “State of Origin” sērijas spēle.

Jāatzīmē, ka fakts, ka regbija līgas spēlējošā leģenda priekšlaicīgi ir beigusi šo sezonu ir, kā tautā saka puse no bēdas, jo tāpat ir jāpatur prātā, ka šī gada rudenī notiks regbija līgas Pasaules kausa izcīņa, kas šobrīd Thērstonam arī ir zem jautājuma zīmes.

Izmantotie resursi:
NRL - The official site of the National Rugby...