Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

DĀR treneris: "Tas ir neticami"

Dienvidāfrikas Republikas regbija izlases galvenais treneris Džeiks Vaits pēc vakar vēlu vakarā izcīnītā pasaules kausa pauda uzvaras nozīmīgumu savai valstij.

"Šī uzvara ir ļoti svarīga mūsu valstij, un domāju, ka mājās ikviens par mums priecājas un līksmo par šo panākumu," teica treneris. "Tas ir neticami. Cilvēki jautā mums, kāpēc pasaules kausu uztveram tik nopietni. Tas ir lielākais notikums, kas mums kā nācijai ir svarīgi."

"Tagad esam izcīnījuši pasaules kausu, esot prom no mājām. Mūsu valsts prezidents ir ar mums kopā. Viņš teica, cik lepns ir par to, ka ir dienvidāfrikānis."

Tāpat uzvaras nozīmīgumu novērtēja arī komandas kapteinis Džons Smits: "Mums bija atbildība parūpēties par mūsu nācijas cerībām. Beidzot mums ir komanda, kura varēja izcīnīt pasaules kausu. Es ļoti ceru, ka kausa aizvešana mājās palīdzēs izveidot scenāriju, kurā mēs kā nācija kļūsim vienoti un sāksim aizmirst par cipariem un krāsām."

Tāpat Smits uzteica arī fināla pretiniekus angļus: "Domāju, ka nebūtu pareizi neizteikt komplimentus angļiem. Cilvēki viņus jau bija norakstījuši. Cilvēki runā par lepnumu, kaislību un komandas darbu, un viņi pierādīja, ka bez cīņas netaisās padoties."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com


, 2007-10-21 09:56, pirms 16 gadiem
Apsveicu DĀR!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-10-21 11:01, pirms 16 gadiem
zel francuzus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-10-21 11:28, pirms 16 gadiem
uzbekus ar mazdruscinj zheel
, 2007-10-21 12:57, pirms 16 gadiem
zheel vasaras
, 2007-10-22 10:08, pirms 16 gadiem
zheel, ka DĀr bish pietiesāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Foto: RK Valmieras "Fēnikss".

"Fēnikss" un daži "Livonia" regbisti devušies uz pārbaudes spēlēm Spānijā, kas ir Top20 rangā

Trešdien, 13. martā, regbija kluba Valmieras “Fēnikss” spēlētāji, kuriem pievienojušies arī daži livonieši, izlidojuši uz Barselonu, lai pēc tam dotos uz Spānijas Ziemeļaustrumu pilsētu Saragosu, kur nedēļas garumā aizvadīs treniņnometni un mērosies spēkiem pārbaudes spēlēs ar spēcīgām komandām no Spānijas, kas pasaules rangā ir labāko divdesmitniekā.