Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Japānas kapteinis Leičs: "Krievi mūs izaicināja jau no pirmajām minūtēm"

Juris Miņins
Juris Miņins

Japānas kapteinis Leičs: "Krievi mūs izaicināja jau no pirmajām minūtēm"
Foto: SIPA/Scanpix

Pēc 2019. gada regbija Pasaules kausa finālturnīra atklāšanas spēles, kurā turnīra rīkotāji, Japānas izlase, ar 30:10 tika galā ar Krieviju, komandas galvenais treneris Džeimijs Džozefs un kapteinis Maikls Leičs dalījās pārdomās par spēli.

Komandas galvenais treneris Džiemijs Džozefs uzteica Kotaro Matsušimas lielisko sniegumu, jo viņa trīs gūtie piezemējumi gan nodrošināja komandai panākumu, gan arī palīdzēja lauzt spēles gaitu vēl pirmajā puslaikā.

"Spēle parādīja, ka bijām nervozi, taču par to mēs ar puišiem bijām runājuši vēl ģērbtuvēs, jo šis ir svarīgs turnīrs un no mums gaida rezultātu" sacīja Japānas izlases galvenais treneris, "mēs domājām, ka esam labi sagatavojušies mačam, taču ir situācijas, ko nevar paredzēt un kurām nevar sagatavoties, tāpēc šī spēle mums daudz ko deva."

Vaicāts kas bija tās lietas, ko viņš mainīja spēles laikā, Dž.Džozefs atbildēja, ka neko daudz neesot mainījis: "Mums bija daudz bumbas kontroles kļūdu, slikti spēlējām bumbas sitienos, taču mēs neko nemainījām spēles taktikā, bijām uzticīgi spēles plānam un tāpēc ir prieks, ka beigās viss izvērtās mums labvēlīgi."

Savukārt komandas kapteinis Maikls Leičs apstiprināja to, ka Krievijas izlase komandu spēles sākumā pārsteidza: "Jau no pirmajām minūtēm viņi uz mums izdarīja ārkārtīgi lielu spiedienu gan spēles taktikas, gan arī fiziskajā ziņā. Viņi tiešām mūs mēģināja izaicināt. Simts procenti, ka mēs ļoti nervozējām, jo saprotam spēļu nozīmību. Tagad šis mačs ir aiz muguras un varam gatavoties cīņai ar Īriju."

Japānas izlase savā otrajā spēlē, kā jau minēts, tiksies ar Īriju un šis mačs notiks 28. septembrī, Fukuroi pilsētā.

Izmantotie resursi:
https://www.ultimaterugby.com/