Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Transact Pro" dosies uz Amsterdamu

"Transact Pro" dosies uz Amsterdamu
Pirms divām nedēļām "Miesnieki" ieguva Latvijas kausu regbijā 7. Gandrīz identiskā sastāvā komanda spēlēs Amsterdamā.
Foto: Renārs Buivids, LRF.

Regbija kluba "Miesnieki" regbija 7 komanda "Transact Pro" piektdien agri no rīta dosies uz Amsterdamu, lai piedalītos grandiozajā "Amsterdam Sevens" turnīrā. Latvijas kausa ieguvēji uz sacensībām dodas optimālā sastāvā, zem jautājuma zīmes ir vienīgi Viktora Silvonika dalība turnīrā.

"Amsterdam Sevens" tiek aizvadīts kopš 1972. gada un šogad notiks jau 44. reizi. Vienuviet tiks noskaidroti labākie vīriešu un sieviešu konkurencē, kā arī tiks aizvadīts Pasaules sērijas posms regbijā 7 sievietēm, savukārt veterānu komandas piedalīsies regbija 10 turnīrā. Kopumā vienuviet pulcēsies aptuveni 120 komandas.

Nu jau par tradicionāliem turnīra dalībniekiem kļuvusi arī "Transact Pro" komanda. Vīriešu turnīrā startēs 48 komandas, "Transact Pro" nonākuši 3. grupā, kur mērosies spēkiem ar divām Nīderlandes vienībām - "Deadly Dutch" un 2013. gada čempioniem "Susies Exiles" -, kā arī vācu "NRV 7s", kas ir Vācijas izlases bāzes komanda. Pirmajā spēļu dienā (sestdienā) tiks aizvadītas apakšgrupu spēles, bet nākamajā dienā komandas, sadalītas pēc pirmās dienas rezultātiem, spēlēs par vietām. "Transact Pro" komandu jau tradicionāli šajā turnīrā papildinās Nīderlandē spēlējošais "Miesnieku" audzēknis Andrejs Aleksandrovs.

"Transact Pro" galvenais treneris Uldis Bautris: "Izdevies nokomplektēt labu sastāvu, esam to nedaudz atjauninājuši. Pirmo reizi uz Amsterdamu dosies Iesalnieks un Cēburs. No pieredzējušajiem spēlētājiem spēlēs Gunārs un Andris Andersoni, Andrejs Aleksandrovs, bet Viktora Silvonika došanās laukumā vēl ir zem jautājuma zīmes, jo viņš vēl atgūstas no Latvijas kausā gūtā potītes savainojuma. Turnīrā startēs vairāku valstu izlases, viena no tām - Vācijas - būs mūsu pretinieki apakšgrupā. Spēcīga būs arī "Susies Exiles", bet par "Deadly Dutch" vienību mums informācijas nav. Mūsu mērķis - iekļūt divu labāko komandu pulkā apakšgrupā vai arī uzvarēt turnīru par 27. vietu jeb "Heineken Boot", kas līdz šim nav izdevies, jo allaž zaudējam pusfinālā. Mūs atbalstīt dosies arī uzņēmuma "Transact Pro" pārstāvji."

3. grupa

Nr.KomandaValsts
1."Deadly Dutch"Nīderlande
2."Transact Pro"Latvija
3."Susies Exiles"Nīderlande
4."NRV 7s"Vācija

"Transact Pro" sastāvs

VārdsUzvārds
AndrisAndersons
ElmārsŠefanovskis
EmīlsBalodis
EmīlsCēburs
GunārsAndersons
IvarsEglis
JurisIesalnieks
KristsKruskops
MaksimsBatrakovs
RaivisKokins
TomsAsejevs
ViktorsSilvoniks
AndrejsAleksandrovs

Treneris: Uldis Bautris
Ārste: Jekaterina Liepiņa
Menedžeris: Anatolijs Vasiļjevs

Resurss:
Amsterdam Sevens Rugby