Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Chiefs" patur sastāvā trīs Anglijas izlases spēlētājus

Juris Miņins
Juris Miņins

"Chiefs" patur sastāvā trīs Anglijas izlases spēlētājus
Džeks Noulss
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas "Premjerlīgas" viena no šībrīža spēcīgākajām vienībām, Ekseteras "Chiefs" ir paziņojusi, ka tai ir izdevies vienoties par līguma pagarinājumiem ar trim Anglijas izlasē iespēlētiem regbistiem – Džeku Noulsu, Lūku Kovanu-Dikiju un Henriju Sleidu.

Anglijas izlases spēlētāji, kuri pašlaik pārstāv Premjerlīgas vadošās komandas Ekseteras "Chiefs" krāsas, Džeks Noulss, Lūks Kovans-Dikijs un Henrijs Sleids ir parakstījuši divu gadu līgumus ar savu esošo darba devēju, kas paredz, ka trio paliks "Sandy Park" līdz pat 2021. gada vasarai.

25 gadus vecais hukers Lūks Kovans-Dikijs Anglijas izlasē ir aizvadījis deviņus mačus, kuros gan pie punktiem nav ticis, taču kopš 2011. gada sezonas ir bijis jauniešu un junioru izlases kandidātu lokā. Ekseteras kluba sastāvā viņš jau ir aizvadījis 76 mačus, gūstot 65 punktus.

Arī pussargs Henrijs Sleids, kuram šobrīd jau ir 25 gadi, Anglijas lielajā izlasē nav paspējis aizvadīt daudz mačus, taču 15 spēlēs ir izcēlies ar desmit punktiem, pirms tam spēlējot kā U20, tā Anglijas otrajā izlasē. Sava kluba rindās viņš 102 mačos ir ticis pie 429 punktiem.

Savukārt 25 gadus vecais aizsargs aizsargs Džeks Noulss ir starptautiskajā arēnā pats pieredzējušākais no visiem trim, jo ir spēlējis kā U18, tā U20 izlasēs, nacionālajā komandā jau ir aizvadījis 28 mačus, gūstot 60 punktus, kā arī ir spēlējis britu un īru "Lauvu" komandā. "Chiefs" rindās viņš 103 mačos ir guvis 145 punktus.

Atgādināsim, ka Ekseteras "Chiefs" komanda, kas nu jau vairākus gadus Anglijas Premjerlīgā cīnās par visaugstākajām pozīcijām, pašlaik atrodas turnīra tabulas galvgalī, par četriem punktiem apsteidzot Londonas "Saracens". Tiesa, abām komandām bilance ir identiska – 12 mačos izcīnītas desmit uzvaras un piedzīvoti divi zaudējumi. Tiesa, šī gada Čempionu kausā "Chiefs" savu dalību jau ir noslēgusi, nespējot izkļūt no savas apakšgrupas.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/