Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Transact Pro/Miesnieki" spēlēs jaunizveidotajā Top līgā

"Transact Pro/Miesnieki" spēlēs jaunizveidotajā Top līgā
Komandu treneri pie jaunā turnīra trofejas. Otrais no kreisās - Uldis Bautris.
Foto: Vairas

Latvijas kausa ieguvēji regbijā "Transact Pro/Miesnieki" sestdien plkst. 12:00 Šauļos ar spēli pret "Vairas/Kalvis" atklās jaunizveidotās Baltijas regbija sacensības Top līga. Tajās piedalīsies trīs Lietuvas spēcīgākās komandas, bet Latviju pārstāvēs "Transact Pro/Miesnieki".

Sacensības organizē Lietuvas Regbija federācija, taču tām nav Lietuvas čempionāta statusa. Jaunā sacensību formāta mērķis ir popularizēt regbiju Baltijas valstīs, celt sacensību organizatorisko līmeni un piesaistīt regbijam jaunus skatītājus.

Šosezon turnīrā piedalīsies četras komandas, kas aizvadīs divu apļu, sešu kārtu turnīru. "Transact Pro/Miesnieki" sacentīsies ar Šauļu "Baltrex", "Vairas/Kalvis" un Kauņas "Ažuolas". Jāatzīmē, ka šīs četras komandas pērn ieņēma pirmās četras vietas gan Lietuvas, gan Baltijas čempionātos. "Miesnieki" Lietuvas čempionātā spēlē jau ilgus gadus, tāpēc pretiniekus labi zina un arī paši Lietuvas komandām ir ļoti labi pazīstami.

Pērn Lietuvas čempionātā miesnieki ieņēma trešo vietu, izšķirošajā spēlē sīvā cīņā uzveicot "Ažuolas". Arī šai sezonai mērķis ir kādas godalgotas vietas izcīnīšana. Klasiskajā regbijā 2015. gada sezona RK "Miesnieki" pagaidām rit nevainojami, jo ne reizi nav piedzīvots zaudējuma rūgtums. Šogad izdevies izcīnīt Latvijas kausu un jau priekšlaicīgi nodrošināt vietu Latvijas čempionāta finālā, kas norisināsies 10. oktobrī.

"Transact Pro/Miesnieki" galvenais treneris Uldis Bautris: "Ir lietas, kas vēl nav līdz galam izrunātas un pārdomātas, taču turnīrs solās būt kvalitatīvs un interesants. Lielu uzmanību plānots pievērst elementiem ārpus regbija: kā obligāta prasība būs tiešo translāciju nodrošināšana, VIP telts ierīkošana un trešā puslaika organizēšana. Mums gan tas nekādas problēmas nesagādās, jo to visu darījām arī līdz šim. Vienīgās problēmas var rasties ar laukumu - organizatoriem ir ļoti augstas prasības pret laukumiem, par mūsu RTK laukuma segumu leiši rauc degunus, tāpēc nav vēl simtprocentīgas skaidrības, kur aizvadīsim mājas spēles. Strādāsim pie tā, lai varētu spēlēt RTK. Turnīrs solās būt smags - mūs sagaida sešas grūtas, taču vērtīgas spēles."

"Transact Pro/Miesnieki" spēles Top līgā

DatumsPretinieksNorises vieta
22. augustsVairas/KalvisŠauļi
29. augustsAžuolasKauņa
5. septembrisBaltrexRīga
19. septembrisVairas/KalvisRīga
26. septembrisAžuolasRīga
3. oktobrisBaltrexŠauļi

"Transact Pro/Miesnieki" mājas spēles translēs sportacentrs.com.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja