Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

“Enisey-STM” kvalificējas Krievijas kausa pusfinālam

Juris Miņins
Juris Miņins

“Enisey-STM” kvalificējas Krievijas kausa pusfinālam
Uldis Saulīte (centrā)
Foto: enisei-stm.ru

Krasnojarskas “Enisey-STM” regbija komanda šovakar ar 43:10 pārspēja Permas “Imperya” un tādējādi iekļuva Krievijas kausa pusfinālā.

Tā kā virkne ar Krasnojarskas komandas spēlētājiem šobrīd ir aizņemti izlasēs, jo šajās nedēļās notiek virkne ar pārbaudes spēlēm, bet Krievijas izlase tikai pirms dažām dienām Urugvajā noslēdza dalību Nāciju kausā, “Enisey-STM” ar Permas komandu spēlēja visnotaļ eksperimentālā sastāvā, kas bija redzams arī laukumā, jo “Smagā mašīna” spēlēja ne pārāk pārliecinoši.

Tas gan viņiem netraucēja izcīnīt uzvaru, bet par spēles galveno varoni, pateicoties trim gūtajiem piezemējumiem, kļuva Mihails Gačečiladze.

Latvijas regbists Uldis Saulīte spēles pieteikumā tika ierakstīts, taču, tā kā viņš pamatsastāva aizvadīja vairākas iepriekšējās spēles, šoreiz maču sāka uz rezervistu soliņa. Savukārt otrs Latvijas regbists un Krasnojarskas komandas ilggadējais kapteinis Jurijs Baranovs vēl aizvien atkopjas pēc ceļgala savainojuma un, kā iepriekš tika ziņots, spēlēt varēs sākt nākošā mēneša vidū.

Uz šo brīdi Krasnojarskas “Enisey-STM” ir pirmais Krievijas kausa pusfinālists. Pārējās komandas, kas pievienosies “Smagajai mašīnai” tiks uzzinātas vēlāk.

Izmantotie resursi:
Регбийная Премьер-Лига | Официальный сайт...