Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

“Storm” izglābjas pret “Cowboys”

Juris Miņins
Juris Miņins

“Storm” izglābjas pret “Cowboys”
Foto: melbournestorm.com.au

Pateicoties gūtajam “zelta punktam” Melburnas “Storm” Nacionālās regbija līgas (NRL) 15. kārtā ar 23:22 pārspēja Jaunkvīnslendas “Cowboys” un saglabāja savu drošo līderpozīciju turnīra tabulā.

NRL 15. spēļu kārtā tika aizvadīti vien četri mači, taču šoreiz bija tieši tas gadījums, kad kvalitāte pārspēj kvantitāti. Par kārtas galveno maču, neapšaubāmi, varēja saukt Melburnas “Storm” un Jaunkvīnslendas “Cowboys” cīņu, jo tā, pat neskatoties, ka virkne abu komandu spēlētāju ir aizņemti gatavojoties “State of Origin” otrajam mačam, bija ļoti skatāma.

Mača ievadā “Cowboys” izvirzījās vadībā ar 10:0 un pašreizējiem līgas līderiem vajadzēja pusstundu, lai gūtu savus pirmos punktus, bet puslaiks noslēdzās ar rezultātu 10:6 par labu Jaunkvīnslendas vienībai.

Otrais puslaiks sākās ar “Cowboys” spēlētāja Lačlana Kūtes piezmējumu, kas deva astoņu punktu pārsvaru, taču tajā pašā laikā tas vēl vairāk saniknoja “Storm” vienību un viņi sāka griezt savus uzbrukuma virpuļviesuļus – trīs piezemējumi un kopā 16 punkti, kas jau deva Melburnas komandai vadību ar 22:14.

Tiesa, “Cowboys” netaisījās padoties un mača pamatlaika beigās prata atspēlēt astoņu punktu deficītu. Keins Linets guva piezemējumu, bet Kails Feldts no sākuma bija precīzs realizācijā, bet tad, spēles 80. minūtē, raidīja bumbu vārtos arī no soda sitiena. Tas nozīmēja, ka komandām, lai noteiktu mača uzvarētāju, būs jāaspēlē papildlaiks līdz pirmajiem gūtajiem punktiem.

Melburnas “Storm” papildlaikā gan vairs nedomāja dot kādas atlaides un Broudijs Krofts raidīja bumbu vārtos ar sitienu no spēles, izraujot savai komandai uzvaru ar 23:22.

Tāpat jāpiebilst, ka Kronulas-Saterlendas “Sharks” tikai ar 24:22 pārspēja pēdējā vietā esošos Vestas “Tigers” un šobrīd turnīra tabulā ieņem dalītu otro vietu.

NRL, 15. kārta

MājniekiViesiRezultāts
EelsDragons24:10
SharksTigers24:22
StormCowboys23:22
RabbitohsTitans36:20

Izmantotie resursi:
NRL - The official site of the National Rugby...