Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Transact Pro" Baltijas kausa izcīņā regbijā 7 izcīna otro vietu

Jānis Pārums

"Transact Pro" Baltijas kausa izcīņā regbijā 7 izcīna otro vietu
"Transact Pro" regbisti (sarkanajās formās)
Foto: miesnieki-rugby.lv

Regbija kluba “Miesnieki” septiņnieka komanda, Ķekavas novada “Transact Pro” Upesciemā izcīnīja otro vietu debitējušajā Baltijas kausa izcīņā regbijā 7.

Finālā šosezon Latvijā labākā septiņnieka komanda ar 7:17 zaudēja spēcīgākā Lietuvas kluba Šauļu “Vairas/Jupoja” vīriem, lai gan bija iespējas arī uzvarēt. “Transact Pro” bija pārsvars spēles sākumā, taču to neizdevās realizēt. Lietuvieši atguvās un izvirzījās vadībā. Pēc tam, kad viesi izmantoja otru izdevību, “Transact Pro” nospēlēja dažas labas epizodes uzbrukumā un aizsardzībā. Pēc vēl viena zaudēta piezemējuma mūsu komanda spēja izmantot vienu no divām epizodēm. Pārējam pietrūka laika. Vienīgo piezemējumu izdarīja Leno Bramanis.

Trešo vietu turnīrā izcīnīja Šauļu “Transbusas”, kas ar 21:7 pārspēja Jurbarkas “Lūšis” (abi Lietuva). Piektajā vietā palika “Kurši/Livonia”, kas ar 22:7 pieveica vēl vienu Latvijas klubu RT, bet septītie finišēja Panevēžas “Ryšiu statyba”, kas ar 30:0 uzvarēja RK “Baldone”.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Valters Raņķis (“Transact Pro”), kurš guva 46 punktus. Viņš arī tika iekļauts labāko spēlētāju sarakstā, kurā no Latvijas klubu spēlētājiem vēl tika ierakstīti Ainārs Bērziņš (“Kurši/Livonia”) un Vadims Martininko (RT).

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs