Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Bijušais Anglijas izlases kapteinis Robšovs karjeru turpinās ASV

Juris Miņins
Juris Miņins

Bijušais Anglijas izlases kapteinis Robšovs karjeru turpinās ASV
Kriss Robšovs
Foto: PA/Scanpix

Bijušais Anglijas regbija valstsvienības un Premjerlīgas kluba "Harlequins" kapteinis Kriss Robšovs ir paziņojis, ka karjeru turpinās ASV Augstākajā regbija līgā (MLR), jo ir vienojies ar Sandjego "Legion" vienību.

34 gadus vecais uzbrucējs Kriss Robšovs, kurš visu savu līdzšinējo karjeru ir pavadījis Londonas "Harlequins" vienībā, kur pēdējos gados arī pildīja kapteiņa pienākumus, ir paziņojis, ka viņa karjerai Anglijas Premjerlīgā ir pielikts punkts, jo nākošo sezonu viņš plāno pavadīt pāri okeānam, noslēdzot līgumu ar MLR komandu Sandjego "Legion".

Tāpat spēlētājs atklāja, ka viņš jau aptuveni gadu aktīvi meklēja iespējas, lai spēlētu ASV vadošajā regbija čempionātā, bet "Legion" vienību izvēlējās tāpēc, ka tā salīdzinoši īsā laikā spēja izveidot konkurētspējīgu komandu. Sandjego vienībai angļu regbists pievienosies pēc tam kā tiks izspēlēta pašlaik apturētā Anglijas Premjerlīgas sezona.

Jāpiebilst, ka Kriss Robšovs ir bijis ne tikai Londonas "Harlequins" kapteinis, kuru sastāvā viņam ir 250 aizvadītie mači, bet arī vedis cīņā Anglijas galveno vīru komandu. Tiesa, par pozitīvu pieredzi to nevar saukt, jo tieši Robšova vadībā vienība izgāzās 2015. gada Pasaules kausā, kas norisinājās savu skatītāju priekšā. Izlases kreklu uzbrucējs vilka 66 mačos, kuros izcēlās ar diviem piezemējumiem.

Kā arī…

- "Pro14" čempionāta vadība ir nosaukusi datumu, kurā tiks atsākta 2019./2020. gada sezona. Eiropā bāzētā, taču faktiski starpkontinentālā turnīra sākuma datums ir 22. augusts.

-Austrālijas regbija izlases spēlētājs Izaks Roda, kuru vēl pirms dažiem mēnešiem atlaida no Kvīnslendas "Reds" vienības, jo viņš nepiekrita algas samazinājumam, nu ir atradis jaunu darbavietu, jo pievienojies Francijas augstākās līgas klubam no Lionas.
Atgādināsim, ka Liona jaunajai sezonai gatavojas diezgan nopietni un pamatīgi piestrādā pie spēlētāju atlases, tajā skaitā šajā starpsezonā no ASV čempionāta ir dabūjusi atpakaļ Metjū Bastero.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/